minikkoalammm Cmr00 😂😂 benim çok güzel giriyor da arada uyanp saate e de bakmıyor değilm😂 senin saat kaçta 😃doğum
Cmr00 minikkoalammm 8.30 dedi 9 u bulur belki. Daha evdeyiz babası mışıl mışıl uyuyor ben burda 9 doguruyorum 😅
minikkoalammm Cmr00 erken alıcaklarmş stres yapma kendine 9 da da benm yatışım olucak 10 da alıcaklar Allah ın izniyle inşAllah sorunsuz bir şekilde geçirirz çabuk toparlanırız🤲🏻 Saat kaçtan sonra birşey yiyip içme dediler
Cmr00 minikkoalammm 3ten sonra bıraktım yeme içmeyi ama midemden dolayı naneli sakız attim ağzıma ins bi problem çıkmaz
Cmr00 minikkoalammm Kusma yapmamismi ilginç çünkü çıkartırken karına bastırıyorlar ya normal dogumsa bilmiyorum ama.
Cmr00 minikkoalammm Anladim canim. Ay benm böyle giderse sakinleştirici isticem ondan sonra rahatlarım anca kesin.
Cmr00 minikkoalammm Hayir daha evdeyiz gidince kendi doktoruma soylicem belkide hastanede geçer korkum bakalim birazdan ev halkını ayağa dikmem lazım hala uyuyorlar yaaa😅
minikkoalammm Cmr00 😂😂😂 koğuşş kalk de 😂😂 sanırım bebek çıktıktan sonra veriyorlarmış çnkü ben sordum doğum anında paniklerm korkarm diye anestezici bebek çıktıktan snra veririz sakinleştiriciyi dedi Kız bu arada senin kızçenin adı ne
Cmr00 minikkoalammm Bebek çıktıktan sonra sakinleşir zaten insan ya önemli olan başında olması ayy uyuz oldum 😁 Asel Ece olcak kuzum abisinin ismi de Ömer Ege 😊 seninki