alyabebekkk minikmucizemmmmmm yani ben bir tedavi görmedim kuzum tüpler açık çıkınca sorun yok sende demişti
alyabebekkk minikmucizemmmmmm benimki 2.5 cmdi cm olarak sorun olur mu bilmiyorum kuzum yalan söylemiyim ama öyle 7 cm le bile hamile kalan var nasip meselesi Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah❤️🙏
Elifkskl Canim_bebegim40 ben 2020 nin Kasım ayında çekildim 1 jjez adet oldum ikinci ayında hamile kaldım şuan oğlum 3 aylık oldu bile inşallah sizinde olur
ilkimgamze Elifkskl Doktor çekinmem gerekiyor demeden kendiniz gidip ben rahim filmi çektirmek istiyorum dediniz değil mi ? Peki devlet hastanelerinde anestezili mi anestezisiz mi çekiliyor?
Nazendehanim alyabebekkk 2 kere kürtaj oldum son muaynede doktor Kontrol amaçlı film çekilsin demişti ama kendi doktorum değil
alyabebekkk Nazendehanim rahim filmi çekilebilirsin canım rahimde olabilen tüm sorunları görüyorlar ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor
Elifkskl OzlemYu07 adet ağrısı gibi oldu benim onun dışında acı hissetmedim yani öyle çığlık atacak abartılacak şekilde ağrım olmadı
Ruya1106 Betuldmr BendR 8 Aralık’ta rahim filmi cekildim ama 4 gün önce de regli oldum. Hamilelik bekliyordum acaba üzüldüm. İnşallah bu ay olur yeni yıl şans getirir bana
alyabebekkk Nazendehanim korkma en sancılı adet sancısının 30 sn süren halini düşün sen hiç korkma kuzum🥰
Nazendehanim alyabebekkk Yaaa vajinal muaynede bile geriliyorum ben o ilk aşamada ama çok rahatladım , sağ ol canım
Bfduam temmuzannesi01 @Elifkskl filmden sonraki ilk adetiniz normal miydi, daha mı yoğun, fazla, rengi vs?
temmuzannesi01 Bfduam bir tık daha fazlaydı sanırım afedersin parça da çok oluyordu sonraki ay zaten hamileydim