Nazliii35 Denizvegokyuzu ben şok oldum geçen hafta 5400 yapmışlardı tekrar zam yapıp 5900. Dendi epidural hariç muayene 235 olmuş gerçekten beş para etmez hastane 3 teki randevume hala giremedik
Denizvegokyuzu Nazliii35 biz fazla beklenmedik önümüzde bı hasta vardi o çıktı erken gittik saatimizden önce muayene olabildim çok şükür 👍🏻ama fiyatlar gerçekten abartılı yeni yildada zam olup olmicagini söylemediler yine yaparlar gibi geliyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Denizvegokyuzu Nazliii35 bizde geçen kontrolde aynı şeyi teklif ettik aynı şekilde geri çevirdiler 😅😅
Denizvegokyuzu Nazliii35 Daha fazla yükselmemesini umut etmekten başka bişey gelmiyor ne yazikki elden 😅🙄
asli3 Elif0611 Ata Sağlık Hastanesi Op.Dr Kemal Uğurlubil kesinlikle tavsiye ediyorum. O kadar bilgili ve ilgili ki yani gidip görmeniz lazım o zaman anlarsınız ne demek istediğimi 😇
Funday35 asli3 Bende kemal beye gidiyorum canım evet çok güzel bir doktor gerçekten çok memnunum bende tavsiye üzerine gittim İyi’ki gitmişim benim hamileliğim riskli olmasına rağmen çok güzel ilgileniyor ☺️
Elif0611 asli3 çok teşekkür ederim peki şu an muayne ücreti hakkımda bilginiz varmı hemen rabdevumu can hastanesinden iptal edip gitmek isterim
UrasEgeBabysMom Alminalavin35 Ocak ayından sonra zamlı doğum fiyatı ne olacak biliyor musunuz acaba?😊
asli3 Funday35 Benim de riskli bir hamilelikti çok şükür atlattık Kemal bey sayesinde 🙏🏻😇 Gerçekten işinde ve karakter olarak çok çok iyi bir doktor ben de iyi ki karşılaşmışım diyorum 😇
Nazliii35 BabyBabyy01 valla randevu bulabiliyorum 2 gün önce arayıp ama sıra beklemekten illallah geldi yani