Aslinur Ben çınarlı hastanesine gidiyorum ağustos da gelen zam ile birlilte muayne 150₺ doğum 3950₺ denilmişti ama ocak ayında doğuma zam gelicek diye duydum. Sabah muaynem var doğum tarihim belli olucak öğrenirsem ueni fiyatlari yazarimm
Elif0611 Kızlar izmirde gerçekten ilgili bilgli memnun olduğunuz doktor ve hastanesi önerebilcek varmı?
Gizemkocar Elif0611 yani ben medicanadan memnunum ama eski fiyat dogum 8500 dediler ..bizim sigortamz bir kismini karşılıyor diye devam ettik ama yeni yil fiyatlarini ben de bilmiorm..ve cok fahis olmasından korkuyorum
asli3 Elif0611 Ata Sağlık Hastanesi Op.Dr Kemal Uğurlubil kesinlikle tavsiye ediyorum. O kadar bilgili ve ilgili ki yani gidip görmeniz lazım o zaman anlarsınız ne demek istediğimi 😇
Aslinur Aminella merhaba bn cınarliya gidiyorum 150muayne 3950 doğum ama 1 ocak dan snra 4,900 olucakmiş doğum ücreti muayne bilgim yok
BabyBabyy01 Nazliii35 hemde öyle böyle kafayı yememisler ben bide doğum parasını önceden odemistim acaba içinde epidural varmı bilmiyorum 🙄
Cinarinannesiiiii Aselllll Bende bugün gidicem ama ben Aralık ayı içi sezaryen olmayı düşünüyorum 4 bin dedi muayne ücreti 150 TL imiş en uygunu burası geldi banada fiyatlar aldı başını gidiyor
Aslinur Aselllll merhaba ben simdi hastaneden cıktm 1 ocak itibari ile 4.900& denildi benim doğum tarihim 3 ocak olduğu için eski fiyat ile anlaşma sağladim dr umla doğum yakınsa mutlaka anlaşin derim 1000₺ fark var muayne 150₺ gene onda artıs olmamiş
Aselllll Aslinur benimde Ocak sonu olacak bakayım bi konuşayım ben de onur bey e gidiyorum sizin doktorunuz kim
Aslinur Aselllll onur bey benmde bn biraz acikcasi takipliyim dedim 4 gün için nedn 1000₺ fark ödüyorum diye konustum tamam dedi ama ocak sonu ise mutlaka konusun yazılı belge alin
Gizemkocar Zambak55 evet benim doktorum prof mehmet tunc canda o yuzden ayrica perinatologa gtnedim o yapti… Ve zaten doktor bey her seferinde detayli kdr bakiyor ztn