Burcu-2910 Ezgitombak ben hemen gittim canım cunku öncesinde sağlıksız gebelik yasamıstım ben bidaha Hamile kalırsamhemen igne baslanacaktı
Ezgitombak Askiletotomsu ya hemen doktora gitmek istemiyorım alttan muayene olmamak için kese ne zaman belli olur sizce
MelekMervertlek Suleblc benm geç döllenme olmus 5 gün gecikme ile test sonucu bu 😊 son adet tarihine göre hesaplayabilirsiniz düzenli ise
Suleblc MelekMervertlek bu ay yumurtalama takibi yaptım ayın 10 u yumurtalama gördüm yumurtalamanın onuncu günü 9.5 ti. Biliyorum ki son adetimden itibaren değil anlamadım ben bu durumlardan🙂
esmakocdag gulsah_12 en az 5000 bin ultrason görünme değeri 1500 de alttan muayene de görünüyor doktorum söyledi
esmakocdag Sevdashn merhaba doktorum evet iyi bir doktor, özel hastanede kontrollerimi sürdürüyorum, çok memnunum açıkçası çoğu doktor sert dilli oluyo ama benim doktorum cok açıklayıcı ve yumuşak dilli
Novaa Suleblc Ovülasyon testinde pik gördüğünüz mü ayın 10 uydu? Benim de bugün pike göre düşünürsek 11. gün erken gebelik testinde çıkmadı acaba değişir mi diye aklımda soru işareti kaldı😐 Çarşamba da kan vereceğim
Sevdashn esmakocdag inşAllah dediğiniz gibidir benim 5110 çıktı beta hcg ultrasonda hiç bı şey gözükmedi ama vajinal ultrason yaptıracam bu perşembe randevum var
Askiletotomsu Sevdashn şuan vajinal ultrasondan çıktım Doktor kese gördü 5.5 milim dedi kaç haftalık ki dedim hafta veremem çok küçük iki hafta sonra gel dedi Betam 3000 Bişey anlamadim
Handik25 10.000 ile öğrendim hemde daha 3 gün önceeee. 6 hafta 3 günlük bir minikle beraberim içimde şu annn çok duygusalımm🖤🖤🖤
Askiletotomsu Sevdashn bilemezmis bilemem ki diyor adet tarihime göre 6 haftalık olur ama ben eşimle ayın 5 inde mi ne ilişkiye girdim diğer zamanlarda evde yoktum. Aralık beşinde girilen ilişkiye göre 22 günluk diyebiliriz 3 hafta 🤷