Btl-Als Sevdashn Bilmiyorumki canım benim diğer gençliğimde doktor baktı betama 3 binlerde keseyi görmedi dış gebelik teşhisi koydu kürtajla iğneyle atlattm bunda çok şükür iyi dedi hersey
Gamzedngdn mucizem0 Vallahi sorma farketmedim kızım 18 aylık onunla uğraşırken anlamadım geciktiğini halsizlikten ölüyorum grip oldum sanıyorum şans eseri kan verdim hamile çıktım 😂
Ferda_33 Ezgitombak bende 3 düşük yasayan biri olarak baya bi tecrübeliyim 😉 Allah kucağina almayı nasip etsin inşALLAH 🤲😊
Sule_sc Askiletotomsu ay yok valla hastayım ateşle yatıyorum ondan oldu heralde kendimde değilim hem hamileliğin verdiği uyku hemde ateşin verdiği sersemlik birleşti 😀
Ezgitombak Burcu-2910 merhaba bende 14,79 ile öğrendim hamileliğinizde bir sıkıntı yok değil mi ? Benim kafamı çok karıştırıyorlar olmayabilir felan diye
Burcu-2910 Ezgitombak ben hemen gittim canım cunku öncesinde sağlıksız gebelik yasamıstım ben bidaha Hamile kalırsamhemen igne baslanacaktı
EbrarsununAnnesii Birseniz benimde 4 haftalık son adet tarihime göre öyle dedi daha hastaneye gidemedim iki hafta sonra gidicem kalp atışlarını dinlemek için
Suleblc MelekMervertlek benim gibi çok erken öğrenmişsiniz ben de 9.5 ile öğrendim adetime 4 gün vardı 2 gün sonra tekrar verdim 25.3 şu an cuma günü yine verdim çok sabırsızlanıyorum kaç haftalık onu da kestiremiyorum
MelekMervertlek Suleblc benm geç döllenme olmus 5 gün gecikme ile test sonucu bu 😊 son adet tarihine göre hesaplayabilirsiniz düzenli ise