Jeatimo FatmaB58 Ankara şehir hastanesi alıyor ama etlik Zübeyde hanım almıyor hastaneye sorun değişiyor çünkü
Aselsevde FatmaB58 ben izmitteyim canım İzmit’te aliniyo ama sadece bayan erkek almiyolar ama eşim hep yanımdaydı akşam olunca gidiyodu kaynanmla annem kalmıştı bnm
FatmaB58 Mevaninannesiii İstanbul Zeynep kamilde yapacağım annem yok dedo şok oldum 😳 inşallah alırlar
FatmaB58 Jeatimo bende İstanbul Zeynep kamilde yapacağım Allah kısmet ederse bakalım ne diyecekler 🤲🏼🤷
Dilara0606 Jeatimo ankara şehir hastanesi diye düşündüm ama bi cok kötü yorum ve bi o kadar da iyi yorum aldim bilemedim o yuzden hayla karar veremedim
Jeatimo Dilara0606 ailedemden 9 kişi doğum yaptı geçen sene ve bu sene içinde hepsi aşırı memnun kaldığıni söyledi bende Etlik Zübeydeden 5. ayda şehire aldırdım takibimi gayet memnunum doğuma da çok az kaldı
FatmaB58 Aselsevde bende İstanbul Zeynep kamilde yapacağım Allah kismet ederse inşallah annem alınmıyor dedi şok oldum inşallah alırlar 🤲🏼
Anne3434_ FatmaB58 geçenlerde burda doğum yapan biri yazmıştı Zeynep Kamil alıyor refakatçi ama sadece bayan
Aselsevde FatmaB58 İnşallah canım çünkü insan illa ki birine muhtaç oluyo sonuçta doğumdan yeni cikiyosun ağrın falan oluyor yani erkegi anlarım ama kadından nolcak
FatmaB58 Aselsevde inşallah bitanem inşallah alırlar sudan cikmis balık gibi oluyor insan Allah yardımcımız olsun 🤲❣️