NmBb Merhaba hanımlar çok özür dilerim ama sormazsam içim rahat etmeyecek. Bende idrar yolu enfeksiyonu old için Dr bana gynolomexin fitil verdi 3 tane kullandım Dr yeterli dedi. Fakat aradan 1hafta geçti. Dünden beri özellikle bugün aşırı yine tekrardan fosfor yeşili akıntı geliyor. Sizce neden
Mmhtpmhmt04 NmBb hamileliğim boyunca geçmedi gecmiyorda. Bazen yeşil bazen sarı oluyordu. Korkudan kac sefer doktora gittim bu fitilden kac sefer kullandim hatırlamıyorum bile. Toz ilaçtan kullandim yine geçmedi. Doğum yapalı 10 ay oldu. Doğumdan sonra bir daha olmadı. Doktorunuza söyleyin fakat bazen ne yapsanizda geçmiyor bende olduğu gibi
Lokumunannesii NmBb o ilaç çok etkili bir ilaç çok kullandım ama faydasız bende enfeksiyon degil mantar var sanırım kronik herseyi denedim aklına gelebilecek herseyi ama geçiremedim bol su iç sirke ile taharetlen hiç değilse ferahlatır
NmBb Deniz2961 kaşıntı ağrı yok sadece akıntı var. ama fitil den sonra niye geçmedi ki acaba. Nerdeyse kronik oldu ya ne yapmam lazım
Annesininbalii NmBb Benimde öyle hamilelikten önce bekarken de ara ara sarı akıntı olurdu , Dr bana da gyno xl verdi üç adet fitil ama geçmesi , yanma kaşıntı vb bende de yok ama geçmiyor bilemiyorum ….
Kubra112233 NmBb verdim 10 gün önce hafif bi enfeksiyon var dedi tek seferlik toz şaselerden yazdı ama yine aynı sürekli ilaçta kullanmak istemiyorum böyle böyle geçecek sanırım 😅
NmBb Mmhtpmhmt04 bebeğe bir sıkıntı olmadı değil mi tek korkum o. İnanın içimi rahatlattiniz Dr hastaneye yatorabilirim falan dedi korktum
Annesininbalii Kubra112233 Doktora soylemismiydiniz akıntı da olduğunu ? Ben söyledim muayene edelim dedi o an hiç muayene olasım yoktu , belirtileri söyledim sadece akıntı oldugunu bana fitil verdi ama geçmedi
Annesininbalii NmBb yani bekarken de muayene oluyorduk ama yine ultrason la baktılar rahime yumurtaliklara bir sıkıntı yok diye üzerinde durmamıştim inşallah sıkıntı olmaz
Kubra112233 Birde unutmadan günlük ped kullanıyorsanız bırakın ☺️ Onlar daha da artırıyor çünkü zaten zararlı bişey hele de hamilelik döneminde