Eveet sonunda bende doğurdum çok şükür 🙋🏼‍♀️ mutlaka görenler olmuştur son zamanlarda aranızda açtığım postları doğum korkum ile alakalı. Benim anksiyetem olduğu için her şeyin o kadar çok en kötüsünü düşünürüm ki her zaman, doğumda da binbir türlü senaryo yazdım kafamda o anla ilgili sanki ölecektim ameliyathanede öyle bir korku.🤦🏼‍♀️ Neyse geleyim direkt hikayeme; 19 Aralık Pazar günü sabah 10′da hastaneye yatışım yapıldı tüm tahliller tetkikler serum nst derken saat 11′i buldu bu sırada da benden önce birisini doğuma alınmış o çıkınca ben alınacaktım ama dua ediyordum hemen bitmesin gelmesinler diye tir tir titriyorum korkudan. Neyse hemşire geldi, sizi birazdan alıyoruz ama lavman yapmam lazım dedi. Tabii ben daha önce hiç görmedim lavman falan önce istemiyorum dedim ama sonra mecbur tamam dedim ayy iyi ki demişim ne müthiş bir rahatlamaymış meğer. 🤭 Sonra hasta bakıcı geldi tekerlekli sandalyeye aldı beni eşim kayınvalidem ben ameliyathanenin yolunu tuttuk kucağımda bebeğimin kıyafetleri battaniyesi ile. Kapıya geldik ben kocamı öptüm kokladım girdim içeri. Bu arada elimde telefon ve kulaklık var içerdeki sesleri duymamak için müzik dinleyecektim. Şarkı listesi falan yaptım geceden oynak oynak şarkılardan 😄 neyse anestezi uzmanı geldi neler yapacağını anlattı sonra belden spinal iğnemi yaptı inanın zerre acımadı sanki saniyelik bir sivrisinek ısırığı gibi o kadar hatta o bile değil ☺️ Zaten anında sıcaklık geliyor ayaklara ve ağırlaşıyor. Beni hemen yatırdılar önümü kapattılar doktorum geldi sohbet muhabbet derken müziğimi açtırdım kulaklığımı taktırdım ama bu sefer de onlar ne konuşuyor diye meraktan çatlıyordum 😂 kollarımı bağlatmayacaktı doktorum ama anestezist izin vermedi. İyi ki bağlamışlar ama çok heyecanlıydım nolur nolmaz 🤭 anesteziste kötü olursam sakinleştirici yapmasını rica ettim aşırı heyecanlıydım çünkü. Sağ olsun baş ucumda durdu o da hiç gitmedi hatta kulaklığımı çıkardı telefondan müziği dışarı verdi hep beraber dinledik oynuyorlardı 😂 bu sırada karnımı açtılar güya haberim yok, çekiştiriyorlar bastırıyorlar falan ama ben hissediyorum merak etmeyin acı asla yok, sadece his var korkmayın ☺️ Yüklediğim şarkılardan birisi Ümit Sayın ben tabii ki şarkısııydı “seni bu dünyada en çok kim sever, ben tabii ki” diyor ya şarkıda tam o sırada doktorum şarkıyı söyletti bana sesli sesli hadi söyle söyle derkeeen bir ses geldi oğlumun sesi 😍😭 hemen temizlemeye aldılar sonra getirdiler koynuma. Böyle bir şey olamaz dedim o koku o ten o kelime yetmez gerçekten. 🧿 Doğum anımı, bebeğimin temizlenip giyindiği an her anımınız videoya aldırmış doktor tam çıkış anı falan şahane bir anı oldu bizim için. Sonra onu temizlemeye aldılar bana da sakinleştirici vermişler o sırada ben biraz Leyla oldum oğlumun sesinden sonra 🥰 o temizlenirken benim dikişim atıldı, doktorum geldi alnımdan öptü, geçmiş olsun bitanem dedi(kadın) ve biz oğlumla beraber çıktık ameliyathaneden, babasına verildiği anı da çok görmek istiyordum bu yüzden beraber çıktık. Merak etmeyin içerde üşümüyorlar çünkü temizlendikleri yerde ısıtıcı var. ☺️ Hatta sedyede kapıya kadar benim kucağımda gitti sonra hemşire aldı babasına verdiler hep beraber odamıza çıktık. Toplam 30 dk sürmüş doğum. 2 saat sonra bol su kahve meyve suyu kek çorba tarzı şeylere izin verildi. 3 4 saate uyuşukluk geçti ama tam anlamıyla değil, 8 saat sonra kalkıp yürümem gerekti geldiler yürütmeye sondam çıkarıldı hissettim ama o da acımadı ☺️ buraya kadar her şey mükemmeldi ta ki ayağa kalkana kadar en acılısı o kısım bence neyse ki çok zorlanmadım çok çok yürüdüm ve sonra bebeğimi kendimi alıp bırakıyordum gazımı falan çıkardım. Sabah da doktorum öğlene bırakmadan eve gönderdi bizi. ☺️
Şimdi oğlum kucağımda emziriyorum her an onu izliyorum öpüp kokluyorum bırakmak istemiyorum kucağımdan hiç. Tabii dikiş ağrılarım çok var ama oğluma bakınca onu da unutuyorum. 🥰 Şimdi boşuna bu kadar korkmuşum yine olsa yine spinal sezaryen ile doğum yaparım diyorum. Bu arada ben eşimin doğum gününde doğum yaptım, özellikle o günü seçtim yani, eşime doğum günü hediyesi olarak oğlumuz verdim. 🥰
Hepinize benimki gibi güzel doğumlar dilerim Allah sağlıcakla evlatlarınıza kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sorularınız olursa oğlumdan fırsat buldukö cevaplarım. 🙋🏼‍♀️🥰

Ya nasıl güzel pozitif 😍 ömrü uupuzun olsun hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻

Yaaa gözlerim dolu dolu kızımı emzirirken okudum yazını 🥺 Allah sağlıklı huzurlu sizli hayırlı bir ömür nasip etsin oğluşuna. Çok güzel, sorunsuz bir doğum geçirmene çok sevindim, annelik harika şey emzirmenin tadını çıkar 😍

Cok güzel Bi dogum olmuş saglıkla büyütün yavrunuzu 😇benim sorum bebek temizlendi dediniz ya silme işlemimi yoksa bildigim iz yıkama mı oluyo

AysenurPervan ya kesinlikle harika bir şey. Eşe sevgiliye duyulan aşk sevgi hiçbir şeymiş gerçek aşk bu diyorum ben şimdi her yerini yiyesim var çocuğumun 😳🥲 çok teşekkür ederim canım beniim aynı dilekleri bende senin için dilerim. 🙏🏻💜

Evlatlarim2 benim gözler doğumdan beri hep yaşlı 🤷🏼‍♀️ lohusalık çok fena bir şey yahu. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻💐

Eri9999 çok teşekkür ederim 🙏🏻 hayır yıkanmıyor, sadece temizleniyor. Vücudunda bulunan verniks tabakası kalıyor bazı yerlerinde onu da bir kaç saate vücut kendi emiyor 🥰

Taze1anne Maşallah Allah bağışlasın, uzun ve güzel ömrü olsun 🥰 o ne naif doktormus nerede doğum yaptınız merak ettim ☺️

Taze1anne bende özel de doğum yapıcam pazartesi günü inşallah. İstesem bende bebeğimle birlikte çıkabilir miyim?

Piraye2021 ben İl Aksaray’da yaşıyorum. Doktorum aslında çok fazla sert birisidir 🤭 ama bana karşı değişik bir zaafı var aşırı nazik, beni çok seviyor. Hatta eşimin doğum günü diye, doğumdan sonra hemşireler ile müzik açıp pasta getirtip odamızda sürpriz yaptılar öyle şahane bir insan. 🤲🏻🥰