Seraydural Bsracc gokben yüksele gidiyorum evet cok iyi Bi doktor ama ücreti cok oldu önce 100 Dü sonra 150 oldu en sonda 180 genel kan alımı 530 TL doktor harika güler yüzle karşılıyor
ozmus Busranurtopal şu an gittiğimiz eski hastane. Yeni dedikleri ana cadde üzerinde egepol cerrahi hastane yazan yer var ya orası sanırım
Arya22 ozmus Busranurtopal Cerrahi hastanesinin oraya international hastanesi açılacak yeni dedikleri yer orası
Arzu-Anne Ben özel dra gidiyorum hayri aksüt çok memnunum drumdan 200 tl muayene ücreti doğumuda istediğin hastanede yapıyor torbalı tınaztepe 4500 muş Medifema 6000 miş şuan yılbaşından sonra ne olur bilmiyorum 32. haftadayım Allah sonumuzu hayretsin 🐣🤰🤦♀️
asli3 Sunayaz Kemal bey mükemmel bir doktor. Zamlandı 215 TL oldu yılbaşından sonra değişir mi bilemiyorum
Tugcealks BusraAltin ocağın ilk haftası yeni fiyatlar belirlenecekmiş geçen hafta gittiğimde öyle söylediler yarın yine kontrolüm var öğrenirsem söylerim size
elfmoom Heraklas benimde 650 tl idi baya oldu gideli 2 hafta sonra kontrol var fiyat değişti mi bilemiyorum