Gozi Heraklas Hangi hastane o birden bu kadar zam yapmış ben can hastanesine gidiyorum ocakta muayene olcam ilk hafta ama Zam geldi mi diye sormadım 215 ti en son
Seymagnl Acıbadem hastanesine gidiyorum 310₺ ile başladım,370₺ oldu sonrasında geçen hafta gittim tekrar zam gelmiş 450₺ aldılar😤 haftadayım 2 ay daha bu şekilde gidecek çok fazla gereksiz artışlar maalesef 🤦♀️
Gozi Busragozer Doğum ücreti ne kadar acaba biliyor musunuz bende can hastanesine gidiyorum daha erken diye sormadım hiç
Dlkkoge Gozi hangi doktora gidiyorsunuz ?? Bende medikalden can hastanesine mi geçsem diye düşünmekteyim 380 olmuş muayenesi
DogaCanan ozmus @Heraklas özel muayeneye gidiyorum 250 den 300 yaptı doktorum. Egepol uçmuş resmen… Neredeyse 2 katı arttırmışlar. Allah yardımcınız olsun 🙄
ozmus DogaCanan kendimi neyseki çok kalmadı diye teselli ediyorum 😁 aöa gerçekten egepol aşırı abarttı. Muhtemelen insanlar gitmeyi bırakacak ve fiyatta indirime gitmek zorunda kalacaklar
Dlkkoge Gozi şimdi ona randevu almıştım bende umarım memnun kalırım ona göre Doğuma karar vericem medikaldeki doktorum çok iyi ama ücretler çok arttı malesef
Gozi Dlkkoge Memnun kalırsınız inşallah beni de bilgilendirirseniz hatta sevinirim başka doktor tecrübem olmadıgı için merak ediyorum. Kıyas yapmak açısından. Muayene ücretini sordunuz bir de ne kadar olmuş
Asyaaa35 Heraklas ne diyosunuzzz😳 ben şokkk bende egepol Şükran hanıma gidiyorum doğum ücreti zaten uçmuştu ama muaynede bu kadar beklemiyordum
Heraklas Asyaaa35 Egepole gidenler olarak toplanıp hastaneyi basıp isyan başlatsak yeri var yani bu artış çok uçuk
Zuhalbrl Ata saglik kemal beye gidiyorum Kasım da 165 olan muayene ücreti 215 olmus bu ay . Ocaktan sonra nolur artık kim bilir
Asyaaa35 Heraklas işe yarayacagını bilsek yaparız da bence pek işe yaramaz onlar yine bildgini okuyacak
Senacemal Heraklas merhabala hanımlar ben bi kızı takip ediyorum izmir ata sağlığa 90 a gidiyomus normalde 160 olduğunu söylemişti zamlardan sonda suan ne kadardır bilemiyorum bi bakın isterseniz