miyopmom Kzbnshn 13. Haftamda birinci dozi yaptirdim ocagin 4 unde 2. Doz randevumvar rabbim pisman etmesin
Kzbnshn Kbra_61_ evet canım bende böyle şeylerden korkuyorum başınız sağolsun Rabbim anneleride bebisleri de korusun
2905me Benimde 2 aşım var 3. Aşı için sağlık ocağı yaptırmalısın demişti ama kendi kadın doğum doktorum ağrı kesici bile içemedigin halde aşı sence mantıklı mı demişti bana o gün karar verdim yaptırmamaya. En azından hamileyken yaptırmayın bence yine de sizin kararınız 🤷♀️
busra5501 Kzbnshn ikisinide oldum hamile iken 22-26 haftalardı. Hiç bir yan etkisi olmadı. Bende çok olma taraftarı değildim ama prof bir doktorla görüştüm uzun uzun yaşayacağım şeyleri izah etti ve ikna oldum
Kzbnshn Benim biontec 2 Side 3. Olcak bı 10 gün daha bekle dedi doktor ilk asilarimda pek sarsilmadim hafif kolum ağrıdı inşallah hiç bişey olmaz vakalarda düşmüyor daha çok dikkat etmek lazım ilaçta kullanamicaz Corona olursak
3033 Bende hep erteledim aslında köy öğretmeni olduğum için önceliğim bile vardı geçen şubatta ama o zamanlar bebek düşündüğüm için erteledim hamile kaldıktan sonra da yine erteledim . En son yakınlarımdan yoğun bakımda kalanlar bebeği risk altında olanlar vs derken 30.haftamdada olma kararı aldım kol ağrısı yaşıyorum. Şuandada 33. Haftaadayım dünde 2.doz oldum.
Ebrudelibasan 6+5 haftalık hamileyim bende aşı olup olmamakta halen kararsızım bugün doktoruma sordum olabileceğimi bi sakıncası olmadığı söyledi bende ilerleyen haftalarda olmayı düşünüyorum
F1903 Daha evvel covid olup 12 haftalik bebegimi kaybettim, asi olmamistim o yuzden asiyi cok onemli buluyorum, 15+3 de 2.doz bionctech asimi oldum , yakalanmak daha kotu inanin o aci insani keskelere dusuruyor …
burakveannesi Kzbnshn yaptırmadım dogumdan sonra dusunuyprum kadın dogum gectim saglık ocagındaki doktor önermedi burada gördüm Azerbaycanda kesinlikle hamilelere yapılması yasakmış orda yasak burda serbest kafa bulandırıcı burda gördüm bende
yarenaygk34 Ben 2 doz yaptırmıştım 3. Doz çıkmış bana da bugün doktoruma sordum mutlaka yaptır dedi hatta geçen ay bir doktor arkadaşımın hastası vefat etti dedi 2. Gebeliğiydi falan dedi korktum açıkcası çok dışarı çıkan biri değilim bu günlerde de grip gibi öyle iki gün halsizlik oldu kendimi toparlayayım bir hafta sonra falan olmayı planlıyorum aşı olunca da kırgınlık oluyor ağrı oluyor kolda kendimi toparlayayım olucam aşısızlar daha çok etkileniyor diyorlar bilmiyorum ben zaten 2 dozu hamile kalmadan önce oldum 3. Doz kaldı benim
Kubra_salar Kzbnshn Yaptırmadım yaptırmayı düşünmüyorum hamile değilim bebeğim 1 yaşında ama yine de tereddüt ediyorum sıkıntılı aşı firmaları bile sorumluluk kabul etmiyor Kimileri çocuğu olmuyor olanların vs diyor en iyisi beklemek