Gulayyy Anneler ve anne adayları acil yardım lütfen 40+3 haftalık olduk ama oğlum doğmuyor .. Herhangi bir sıkıntı yok diyor doktor ama ben beklemekten sıkıldım. Sancilarimin başlaması için neler yapabilirim ???
Saganak Gulayyy 39+4 üm bende bıktım artık hiç bir belirtide yok sadece midem bulanıyor niye böyle oldu bu ay gelmek bilmiyor bebekler
Ebrar34 Gulayyy hurma ye 11 tane her gün kuyruk sokumuna su veya suda otur çömelme hareketleri yap en doğalı da düzenli cinsel ilişki.. Spermin rahim duvarını incelterek açılmayı kolaylaştırma özelliği var
nzngk Gulayyy squat yapın ve merdiven inip cıkın. Ve günde 2-3 defa sıcak duş alın. Doktorum bana bunları söyledi zamanım dolunca gelmezse bende bunları yapcaım hatta squat başladım 38 haftalığım.
Saganak Gulayyy aslında bir çok kişi suni sancı için normal sancıdan farksız diyor yani senin ortaya çıkmayan sancını ortaya çıkarıyor normal sancıyı ne şiddette hissedeceksen onuda o şekilde hissediyorsun diyor ama ben ondan çok sezaryenden korkuyorum.Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sğlıcakla gelirler artık
Ebrar34 Gulayyy hayır o tamamen yanlış bilgi bebek şuan zatenkesenin içinde ve doktorlar hamilelikte erken doğum riskinden dolayı sadece dikkatli olunması gerektiğini söylüyorum sebebi de spermin doğumu başlatması ama ilişki bebeğe hiçbir şekilde zarar vermiyor tam tersi faydaları var 37. Haftaya kadar korunmalı bir şekilde 37 ve sonrasında korunmasız ilişki çok faydalı sadece düşük riski olanlar doktor kontrolünde olmalı