SamsonsMom Samyeli008 malesef sezeryan doğum yaptım :) kilodan dolayı değildi ama suyum kalmamıştı ve aksi gibi cm açıklığım yoktu. 14.saatin sonunda
Samyeli008 SamsonsMom Belki de böylesi hayırlı olmuştur sizin için bebeğiniz sağlıklıysa gerisi önemli değil 😊
uyanancirkiin Msl_ege valla sağlık ocağındaki hemşireler bile inanamadı 😅😅 yaşıtlarına göre uzun kızım, çekti baba tarafına hepsi kazık gibii 😅😅
1425 Pln_nil Keşke benim yavrum yaşamış olsaydı 560 gram doğdu 1 hafta yaşadı gebelik zehirlemesi yaşamışım erken doğum oldu ilk gebeliğim ilk bebeğimdi çok zor RABBiM kimselere evlat acısı yaşatmasın 😔
1425 Pln_nil Kucağına almak nasip olsun kardeşim dua etmekten hiç yılma vazgeçme ALLAH büyük dilerse kapıya masaya el ayak can verir canlandırıp yürütür şifa versin RABBiM bebeğine amin🤲🏻
Havvadr Buket_dadas evet canım şuan küvezde 1 ay küvezde kalıcak haftasını ve kilosunu tamamlamadı için
SeydaPrc Ece003 Allah’a şükür gebelik şekerim yoktu. Yumurta, kaşar , bol meyve yedim. Doktor ne yesen bebeğe yarıyor demişti. Doğumdan sonra çok kilo alamadı ama yaşına kadar reflüsü vardı.
Gokce_21 Ece003 cokta az yıyordum valla.hamıleyım dıye cok aaırı yemedım.12 -13 kılo almıstım gebelıklerımde.kasar peynırı muz et mutlaka yedıgım seylerdı.
Gokce_21 Ece003 birde anneyle babanın doğum kılosuna yakın dogarmıs cocuklarıda.bn 4.500 kg doğmuşum çocuklarım az bıle doğmus bana gore 😁😁😁
Buket_dadas Havvadr ya kıyamam olsun iyi olsun da sık dişini kuxum allah büyükdür rabim tez zamanda kucagına almayı nasip etsin💜🥰