Samyeli008 SamsonsMom Normal doğum mu yaptınız acaba benim bebeğim 3800 görünüyor şu an kilolu dedi doktor 🙄
SamsonsMom Samyeli008 malesef sezeryan doğum yaptım :) kilodan dolayı değildi ama suyum kalmamıştı ve aksi gibi cm açıklığım yoktu. 14.saatin sonunda
Canisss Busra2013 ben doğru düzgün beslenmedim 6-7 aya kadar zor bir hamilelikti. Sonrasında yine çok yemedim ama bebeğim 37. Haftada 3200 kilo ve sadece 7 kilo aldım. 171 boyum 64 kiloyum. Bana da bebek zayıf doğar sen zayıfsın ağzın boş durmicak diyorlardı. Hepsi hikaye
Aysegulkaymakci Damla0 insallah sağlıkla gelsinler ve hiç bir bebek 2.500 altına inmesin benim de tek korkum küvez durumu yasamak insallah sağlıkla alalım kucağımıza
Nazliasel cikolatadelisi kuveze niye aldilar canım haftası o kadar erken değilmiş geçmiş olsun bu arada
cikolatadelisi Nazliasel Teşekkür ederim. Oksijen yetersizliği. Bir de enfeksiyon. Bendeki enfeksiyon bebeğe geçmiş :(
Ece003 SeydaPrc maşallah 😄nasıl beslendiniz önerileriniz nelerdir ve gebelik şekeri var mıydı sizde ? Genelde kilosu çok olan bebeklerin annelerinde gebelik şekeri çıkıyor
SeydaPrc Ece003 Allah’a şükür gebelik şekerim yoktu. Yumurta, kaşar , bol meyve yedim. Doktor ne yesen bebeğe yarıyor demişti. Doğumdan sonra çok kilo alamadı ama yaşına kadar reflüsü vardı.