ikincimucizem09 zaten birine koymuşsun bence sen sıranı sağmıssın canım eşinede öyle söyle ben üzerime süşenı yaptım kızımada ben isim koymak istiyorum egwr çok koymak isteywn olursa buyursun koysun herkes öZgür de ama kendınıde strese sokma isim konusunda kendını üzme gerilme sana zarar, bizimde aynı benzer bi olayımız var eşimlerde isim aktarımı gibi bişi var mesela eşim te nişanlıyken soylemişti çok istedigini ama sırf babasının ismi diye değil yani dedesinin dedesinin isimi gibi düşün ondan ona geçmiş bizede ismail düştü bende çok istemedim karşıydımda halada çok şey degilim tek isim istiyorum normalde enes ismini ama asla zorlamadan bu hayatta istedigi twk şey oldugunu koymassa kendını çok kötü hissedecegini söyledı, yanına ne isim koyarsam karışmayacagını ve 2. Çocuk olursada günün birinde karışmaycagını soyledi bende kırmak istwmıuorum o yuzden ismail enes koyucaz nasipse , sende burdan yola öıkarak zaten bir tane koymussun senden çıkmış yani iş kız bebeğede kayınvaliden keşke müdahele etmese