Husna2734 gulsumm1 Kullanmak ben de istemiyorum ama malesef icmedigim gün ne yemek ne su hiç birşey yapamiyom☹️
NurseL72 Husna2734 zararı yok ama yan etki olarak halsizlik yapıyor uyku yapıyor 3 gün kuralını deneyin derim baktınız yapamıyorsunuz yine alırsınız ilacı
Papaatyaam_38 Haftaya kadar kullandım 3 gündür bıraktım çok kez elimde bitince almadım bırakıyım eğer alırsam içerim diye kusmaktan öldüm gece nöbetçi eczane arattım aldırdım bırakılmayınca bırakılmıyor onu anladım kafanda bitir, psikolojik filan diyen oldu ama alakası yok bulantı herkeste aynı seyretmiyor koku burnuma geldikçe hep kustum her hamilelik kişiye özeldir ☺️
Papaatyaam_38 Bulantınız azalınca kendiliğinizden bırakırsınız kimse bebeğine ilaç yüklemek istemez beni böyle çok vicdan azabı çektirerek hamileliğimi geçirttiler 😩
Egeligelin Husna2734 ikiz gebeliğimin 11.haftasında başladım doğumdan bir gece öncesine kadar içtim 😂(36.hafta)
Alyameva İlk bebeğimde 40 hafta boyunca kullandım. Doğuma gittiğim gün içmeyi unuttum bulantıyla girdim😄 Şuan 20 haftalık hala kullanıyorum
FatihBatur Husna2734 20 küsür haftaya kadar kullandım hatta zofer falsn da kullandım ben suan 34 haftalığım bazen diyorum ki bi tane prilam içsem mi acaba falan 😂 böyle migdem hafif çalkalanıyor gibi oluyor
Betbetbet Husna2734 21. Haftamda korona oldugum zaman bıraktım. Öncesinde bırakmaya calısıyordum ama bırakamıyordum. Her gece birtane yatmadan içiyordum. 25 teyim cok sükür kullanmadığım halde rahatım 🌸
Nesli29 Ben 11. haftaya kadar kullandım sonra kusmam çok şiddetlendi hiçbir işe yaramıyor diye bıraktım zofere geçtim en azından zofer geçiriyordu. 18. Haftada bulantılar azalınca hepsini bıraktım çok şükür
Beyzanrr Husna2734 1 aylıkken hamile olduğumu öğrendim mide bulantısı istifra o zaman başladı 1 ay kullandım bünyem hap’a alışınca diğer ay faydası olmadı maalesef