Kastamonu devlet yada eğitim araştırma hastanesinde doğum yapan var mi
Kastamonu devlet hastanesi
Bende merak ediyorum üstte kalsın 😊
18 gün sonra ben yapacağım
Use123 Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız sağlıklı bir şekilde inşallah🤲😊 hangi doktora kontrole gidiyorsunuz acaba
Use123 memnun kaldınız mı acaba doğumunuzu kim yaptı ☺️
tazeanneveminigi Merhaba sanırım Kastamonu da yaşıyorsunuz eğer devlet hastanesi dışında bir öneri isterseniz Nefes hastanesinde Metin bey 21 Nisan da benim doğumumu gerçekleştirdi kendisinden çok memnunum 😊
ZeynepCodur merhaba canım. Evet Kastamonu Taşköprü de yaşıyorum. Bu zamana kadar hep Anadolu’da Nurullah Bey’e gidiyordum ilk defa devlette detaylı ultrasonla beraber muayene olacağım nasip olursa perşembe günü 😊 devlette açıkçası doğum için endişeliyim. Çok fazla arttı ücretler o yüzden devlet düşündüm ama Nefes’in ücretleri daha uygun olduğunu ve Metin Bey’i çok duydum gerçekten. Siz normal doğum mu yaptınız acaba doğum ve muayene ücreti ne kadardı 😊 genel bir değerlendirme yapmanız mümkün mü? Bu arada hayırlı olsun. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Darısı bizlere. Siz Kastamonu’nun neresindensiniz ben buralarda yeniyim 😄
Bende son ana kadar devlette doğum yapmayı düşünüyordum ama sonra vazgeçtim eşim istemiyordu başından itibaren anadolu da Süleyman beyin hastasıydım kendisinden çok memnunduk fakat hastane hem çok kalabalık ve personellerinden pek memnun değildik açıkçası 37. Haftadan sonra nefese geçtik normal doğum olacaktı fakat olmadı sezeryan olmak durumunda kaldım çalışanları olsun ebe hemşireler çok çok guleryuzlu iyilerdi doktorumuz Metin bey harika bir doktor muayene ücreti 200 TL doğum ucreti de normal de sezeryan da 5900 TL ydi 21 Nisan da 4 ay gibi bir süre önceydi şu an nasıl hiç bilmiyorum arayarak bilgi alabilirsiniz eğer gücünüz varsa Kastamonu için söylüyorum devlet değil de özel tercih etmeniz iyiki o şekilde yapmışız diyorum sürekli çok memnun ayrıldık çok teşekkür ederim bu arada sizin için de hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın Allahın izniyle 🤲😊
tazeanneveminigi Eşim İnebolu’lu fakat biz Azdavay da işi dolayısıyla ikamet ediyoruz 2 senedir de buradayım bende 😊
ZeynepCodur inanın o kadar kafam karışık ki. Bazen donup kalıyorum. Evlilik sürecine alışmak, hamileliğe alışmak, yeni bir şehre alışmak hepsi birbirine girdi. 😊 Ben de aslında özel taraftarıyım buraya gelmeden önce öğretmenlik yapıyordum burda çalışmıyorum. Eşim tek başına çalışıyor. Ona da yük olmak istemiyorum. Kendisi nerde mutlu olacaksan orda ben istediğini yaparım diyor ama. Muhtemelen bir Metin Bey’i de deneyeceğiz. 😊