Deletedmom62627 Deletedmom5545 yaaa🥰🥰🥰 ay hiç farketmez gözü ne renk olursa olsun kurban olurum onu verene🥰🥰🥰🥰
alparslanannesii1661 Yaaa cok şükür sende aldin kucağına valla bayıla bayıla okudum hikayeni 😁 insallah saglikla mutlulukla büyür bebegin 🥰 Allah analı babalı büyütsün 😍😍🙏
Deletedmom62627 alparslanannesii1661 Allah nazı olsunteyzesiiii daha iyi hikayeler senin olsun inşallahhhn 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 sonunda kavuştuk şükür 😁🥰
Sude-96 Deletedmom62627 kızz sonunda hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🙏🏻 Maşallah bebişede 😂
rgk Deletedmom62627 hadi hayırlı olsun güle güle büyüt🥰 bebeklerimiz aynı gün doğmuş kız ikimiz de doğuramadık diyorduk🤪
Ayse0771 rgk yaa gebelik şekeri üzerine çok konuşmuştukk. Siz de mi doğurdunuz. Nasıl sağlığınız bebiş nasıl Allah bağışlasın😍
Deletedmom62627 alparslanannesii1661 maşallah maşallahhh 🥰 yok 39+1 dim doldurmamıştım 40ı. Bebem kakasını da yapmış içerde şans eseri bişey olmamış Allahtan
Tughanalpinannesii_ Deletedmom62627 yaaa 🙆🏻♀️🙈 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsun 🙏 şükür kurtulmussun benim 40 a son 5 gün gelen giden yok 🤢😭
alparslanannesii1661 Deletedmom62627 39+4 dediydkm bida kmseye tahmin yapmam ahahahha yaa Allahtan farkedilmis yoksa Allah korusun