Merhabalaaaaar ben de sonunda doğum hikayesi postuyla geldimmmmmmm😁💕 Hepiniz bunu çok beklediniz biliyorum, yeri geldi birlikte doğuramadık yeri geldi yine birlikte doğuramadık ama sonuçta hepimiz bi şekilde yine doğuramamıştık 🤣🤣🤣
Twerk yaparken halı mı silmedik, halay çekerken sıcak sulara mı oturmadık, neler yaptık nelerrrr 😁 Ve yine doğuramadık 😁😁
20 aralık pazartesi sabahı kontrolüm vardı, bu sefer kararlıyım, kaynanamla bekleme salonundayız, diyorum ben bugün bi şekilde doğurucam. Kaynanam inanmıyor tabi dalga geçiyor he kızım falan diye 🤣🤣🤣 Sıram gelmeden önce nst ye girdim, sıfır sancı ama bebem bi tık taşikardik. Çok sorun teşkil etmiyomuş, bunu duyunca birazcık hayallerim yıkılır gibi oldu, sonra muayeneye girdim, doktor beni görür görmez kız sen daha doğurmadın mı dedi 🤣🤣🤣🤣 bende hocam artık taşıyamıyorum kurban olim çıkarın şu bebeyi içimden dedim doktor güldü, olmaz dedi 41e kadar bekleriz sonra suni veririz. Allahım normal doğurmayı o kadar istemiyorum ki içimden Allahım nolur bişey olsun sezaryene alınayım diye dualar ediyorum. Sizden de çok dua istemiştim sezaryen olmak için dua eden herkesten Allah razı olsun birinizin duası tuttu 💕 Neyse ultrasona girdim bebek o kadar büyük ki doktor ölçemiyo resmen. Uğraştı uğraştı en sonunda dedi 4100 gr ölçtüm. Sonra tansiyonuma baktılar 14-9. Tansiyon yüksek dedi git biraz bekle ben seni çağırıcam dedi. Çıktım bekleme salonuna aradan yarım saat falan geçti doktor çağırdı ve şokkkkkkk dedi seni sezaryene almaya karar verdik istiyo musun?
İstiyo musun ne demek doktoooooor Allahına kurban 😁🤣🤣🤣🤣
Bi ton dua ettim doktora inanamayıp tekrar tekrar sordum falan 🤣🤣🤣
Sonra gittik eşimle evden eşyaları aldık geldik bu sefer doktor dedi uzman doktorumuz da seni bi görsün. Haydaaaa dedim tamam vazgeçecekler ben yine doğuramıycam. Neyse uzman doktor usg bakarken bastırdı bebek çok büyük ya ölçüm yapması çok zor dedi bende o sıra bağırdım canım çok acıdı, doktor diyo sen normal falan doğuramazmışsın zaten daha usg ye dayanamıyosun 🤣🤣🤣🤣 hay ağzın bal yesin doktor ya🤣❤️
Sonra beni apar topar soydular, bi nst daha çekildi, sonda taktılar(sondanın abv arkadaşlar çok sızlatıyo ama önemli değil geçiyo) sonra damar yollarım açıldı vee beni sandalyeyle ameliyathaneye götürdüler. Çok soğuktu🥶 neyse ben güle oynaya tüm ekiple şakalaşıyorum falan herkes şok ilk defa gülerek ameliyata giren birini görüyoruz falan diyolar 🤣🤣🤣
Spinal oldum bu arada iğneyi ince belimden vurdular, 3 kere denedi 3. De doğru yeri buldu böyle sol bacağıma elektrik çarpar gibi oldu ama kesinlikle ölümcül falan değil burda spinal olanlarhep korkutmuş bizi asla o kadar acıtmıyor çok ince bi sıçı sadece. Sonra beni yatırdılar önüme de perde çektiler, uyuşmaya başladım yavaştan 5-6 dk sonra tamamen his gitti sadece dokunmaları itip çekiştirmeleri hissettim ve çok üşüdüm. Anestezi uzmanına diyorum hocam noldu başladılar mı kesiyolar mı beni şuan diye 🤣🤣🤣
Sonra bi ses, ıngaaaaaa diye içli içli ağlayan tam tospağa bi bebek. Sesini duyunca içime sıcak bişeyler aktı sanki, bu nasıl bi his yarabbim…. doğumu yapan ekip şaşkın, nerdeyse beş kilo ağırabi doğmuş, diyolar elinde bi tespiği eksik 🤣🤣🤣🤣🤣
Ameliyat edilirken beni tek yoran şey üşümek oldu. Bi de rahmimin içini boşaltırlarken sağa sola çekiştirdiler tansiyonum düşüp midem bulanır gibi oldum ama beş dk sürdü sonra geçti. Nefes almak çok tatlıydı o an, içimi huzur kaplıyodu çok garip bi deneyimdi…
Ve ameliyat sonrası, ilk ayağa kalkış sor değildi ama sonrasında dikişlerbiraz ağrıyor. Az sabır edip bol yürüyüş yapınca ağrılar azalıyor. Hala hastanedeyim bugün taburcu edilicez Allahın izniyle, her şey çok güzel. Sütüm daha gelmedi sürekli emzirmeye çalışıyorum ve mama ile takviye yapıyorum ki sarılık olmasın. Çok tatlı tospik, hem bana hem babaya benziyo, daha göz rengini çözemedik ama sanırım yeşil, anasına çekmiş 🤣🤣
Bu süreçte benimle birlikte doğuran/doğuramayan herkese selam olsun, dualarınız için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun inşallah🙏🥰💕🥰🥰🥰💕💕💕💕💕