1MelekAnnesi ozdenarda benzerlerini yaşıyoruz bende öyle düşünmüyor değilim aslında ama psikolojikse bike çok rahatsız edici
Silaagrsf Kendimden de tiksinicem diye korkuyorum 😂 Mutfak ve banyoya girdiğim an öğürmelerim başlıyor inşallah geçer zor durum
humaninannesi61 1MelekAnnesi Ayy varya çok zor oluyor şimdi aklıma geldi de 🤦🏼♀️ Allah yardımcınız olsun geçicektir 😌❣
Kmelikem Günlerdir bana aşırı kokan buzdolabında bugün açtığımda hiçbir koku yoktu çok enteresan değişimler 😬😁
m-u-n-e-v-v-e-r 1MelekAnnesi aaa bende ilk gebeliğimde öyleydim bana kıyafetlerden bi koku geliyo yeni yıkanmış kıyafetler sanki pis kokuyodu bi kaç ay üstüme bişey giyemedim neredeyse ama sonra oda geçti .. geçer inşAllah seninkide canım
1MelekAnnesi m-u-n-e-v-v-e-r kendi parfümlerimden eşimin parfümünden şampuanlarımdan herşeyden iğreniyorum
AppleCatCoffe 1MelekAnnesi yalnız değilsiniz bu konuda 🙇🏻♀️🙇🏻♀️🙇🏻♀️ Yemek pişiremiyorum 🙇🏻♀️ ağzımada koyamıyorum etli soğanlı hiçbirşeyi 😣 vegan gibi sebze meyve ile geçiştiriyorum kendimi bu son 2 haftadır
Findikurdu Ay bende tek ben zannediyordum 🙂 13.haftamdayim kizlar bugune kadar evde yemek yemedim bazen evde kahvalti hazirliyorum ediyorum onu da zarla zorla 🙂 surekli annem de kayinvalidemdeyim, insalllah gecer bu tiksinmeler bulantilar 🙁