1MelekAnnesi Mutfağına giremiyorum acayip tiksindim ve evde hiçbirşey yiyemiyorum benim gibi olan var mı 😣😣
Ebruebru 1MelekAnnesi Ne yazık ki ben. Tencere tabak kaşık çatal mutfak komple kokuyor. İnşallah hemen geçer. Yoksa durum vahim.
Gozde 1MelekAnnesi ilk zamanlar böyle olması çok normal benim de olmuştu zorla girmeye çalıştıkça daha kötü halde çıkıyordum mutfaktan 😁 12.haftadan sonra bir sabah sanki bunları hiç yaşamamış gibi uyanacaksın. Moralini bozmamaya çalış yemekleri bir süreliğine eşin yapacak artık 😁
m-u-n-e-v-v-e-r 1MelekAnnesi canım bnde 12 haftaya kadar öyleydim sonra düzeldim yavaş yavaş.. şimdi mutfaktan çıkmıyorun sürekli bişey yapıp yeme derdindeyim 😂 sadecce sabır geçer zamanla inşAllah 😊
1MelekAnnesi Gozde 16+1deyim ben hala geçmedi🤔🤔 geçecekmiş gibi de durmuyor. Yakındaevden tiksinicem diye korkuyorum
Gozde 1MelekAnnesi Hadi ya😞 acaba 1 hafta falan uzak mı kalsan evden tatil yapabilirsin tam rahatlayacağın dönem hem yada annenlere falan gitsen unutursun kokuyu dönünce aklıma başka çözüm gelmiyor
m-u-n-e-v-v-e-r 1MelekAnnesi Bazı gebeler 4 aydan sonra bulantı yaşıyo demkki sende öylesin ama er yada geç geçer inşAllah.. sevdiğin şeyleri yapmaya yemeye çalış bi müddet cnm
1MelekAnnesi m-u-n-e-v-v-e-r bulantı yok ki cnm tiksinme var sadece yiyemezlik ama sadece kendi evime özel. Yoksa annelerin evde dışarıda falan yediğimde hiçbir sorun olmuyor
Gozde Aysel bünyeye göre değişiyor işte tiksindiğiniz şeylere fazla maruz kalmamaya önem gösterin. Ölüyordum bulantıdan herşeyden tiksinmiştim çok zordu benimki geçtiyse sizinki de mutlaka geçer ❤
humaninannesi61 Benim de tam tersi mutfaktan hiç tiskinmedim. Ama evin her köşesi bana kokuyordu. Özellikle yatak odası ve banyo🤭 Neler çekmiştim ya 🤦🏼♀️
ozdenarda bende 12+6 dayim baslarda cok kotuydum sadece bir hafta gecti bulantilar bir haftadr yne ilk hallerime dondum hic yemek yapamiyrm surekli istfra ettgm icin banyo ve tuvaletimden nefret ediyrm o kdr zor giriyrm ki psikolojk sanirim☹☹
1MelekAnnesi ozdenarda benzerlerini yaşıyoruz bende öyle düşünmüyor değilim aslında ama psikolojikse bike çok rahatsız edici
Arya92 13+3hala devam ediyor tiksinmelerim. Hele isyerindeki yemekhane resmen korkulu ruyam😱gececegi gunleri bekliyorum.iyi
m-u-n-e-v-v-e-r 1MelekAnnesi aaa bende ilk gebeliğimde öyleydim bana kıyafetlerden bi koku geliyo yeni yıkanmış kıyafetler sanki pis kokuyodu bi kaç ay üstüme bişey giyemedim neredeyse ama sonra oda geçti .. geçer inşAllah seninkide canım
humaninannesi61 1MelekAnnesi Ayy varya çok zor oluyor şimdi aklıma geldi de 🤦🏼♀️ Allah yardımcınız olsun geçicektir 😌❣