ErdemirinAnnesi Kızlar ne emebiliyor nede ayakta kalabiliyor çok halsiz zorla şırıngayla 20 ml verebiliyorum 3 saate bir 4 aylık bebeğeye emmiyor almakta istemiyor ağlay ağlaya verdim dede boğazında kalıyor ne zor bişey başına gelen varsa yazabilir mi 😭
Derin0712 ErdemirinAnnesi takibi hastanede yapilsin serum vs gerekebilir bnm kizimda 4 aylik bronşit olmustu ilacini fln damardan almayinca cocuk kendine gelemedi goturun yatis ypsinlar cok gecmis olsun merak etme duzelicek
RumeysaNur34 ErdemirinAnnesi yeğenim 9aylık oda şuan domuz gribi iki üç gün zor geçmiş birşey yememiş içmemiş zorlamayın yazdı buradan bir anne yemesi için öyle yapmış anneside bir kaç günün sonunda da toparladı şükür ilaç yazdıysa doktor ona dikkat edin yeterli çok geçmiş olsun keşke hiçbir bebek hiçbir çocuk hasta olmasa 🤲🥺
ErdemirinAnnesi Derin0712 3 gündür hastanedeyiz serum takılamıyor damar yollu bulanamıyor malasef delik deşikkk ettiler 😭
Derin0712 ErdemirinAnnesi kiyamam cok gecmis olsun iyilesiyordur umarim dr ne diyor enfluvir verilmeli
Helpmee ErdemirinAnnesi ayy Allah yardımcın olsun cokk zor Senin ve bebeğin için dua edeceğim kırtul bu hastalıktan şifa versin rabbim inşallah Bende aynısını 3 yaşındaki cocuğmda yaşadım damar bulamadılar helak olduk resmen bronşitti ama benmki Sen yinede sabırlı ol vermeye çalış bişyler gerkrse çok donanımlı iyi hemşireleri olan bir hastaneye git yazık o bebeğe
Derin0712 ErdemirinAnnesi 4 aylik bebek saglikli olsada atak donemi oluyor tam meme reddi zamani enfluvir baslandiktan iki gun donrada grip gerilemeye baslar korkma duzelecektir iki gune 5 gun veriliyor ztn baska ilacta fayda etmiyor maalesef hasta bebek ztn emmek istemez domuz gribide bildgimiz heryil olan influenza virüsü
babynil @ErdemirinAnnesi cok gecmis olsun rabbim sifa versin. Bende bu grip ilk ciktiginda atlatmistim 1 hafta hic bir sey yemeden uyumusum sadece. Birde bebek bunyesi nasil savasiodur smdi
ErdemirinAnnesi Derin0712 ya 2 güne düzelir mi 2 güne emer mi beni sağmaktan şırıngayla içirmmkk ellimde gezmek çok yordu aç kalmasına dayanamıyorum 😔
Derin0712 ErdemirinAnnesi iki gune semptomlar azalmaya baslar ancak 4 aylik bebek sonucta bu bilgiyi dr verebilir dr ne diyor
Mihriballim Kızım 3 aylıkken oldu infuluenza sonra birde bir yaşında oldu baygın gibi uyuyordu sürekli ağzına sıktığım sütü bile yutamiyordu yan çevirip geri boşaltiyordum 🥺
ErdemirinAnnesi Mihriballim 4 aylık benimkide ya hastaneye götürdem mi diyorum emmiyo bende ağzına sıkıyorum boğazında kalıyor hastane hastalıklarla dolu ne zaman emmeye nefesi düzelmege başladı