Zeytininannesi01 Kızlar bugün sabah şeker yüklemesi yaptırdım açlık dışında bir sıkıntım yoktu 4 defa kan aldılar bi orası kötüydü ama şimdi her yanım sızlıyor sanki çok iş yapmışım da ağrıyormuş gibi sizde de böyle mi olmuştu
Sultannbstrk Zeytininannesi01 nasıl geçti acaba bende haftaya yaptıracağım da istifra eden çok oluyormuş siz kendiniz mi aldınız eczaneden şekeri yoksa onlar mı verdi
Kumsallina95 Zeytininannesi01 bende bugün yaptırdım 3 sefer kan alındı eve geldim banyo yaptım tır çarpmış gibiyim anlamadım
Boncugummmm Zeytininannesi01 bnde dün yaptrdım bnm de her yerim agryor onunla mı alakalımı ki. Bnm yanlz istiğfar ettim iptal oldu
Busraferdi7 4 defa neden kan aldılar? Normalde 3 defa 1 saat arayla alınıyor bende yaptırmıştım 3-4 hafta oluyor çok şükür bir sıkıntım olmadı ☺️
Zeytininannesi01 Busraferdi7 bende de normalde 3 alacaklardı fakat bir tüpte hem tam çıkmadı hemde sıkarak aldık bu bozuk olur diye tekrarladılar
Zeytininannesi01 Busraferdi7 sabah verdim öğleden sonra çıkmış mesaj geldi ama eşim öğleden sonra işe gitmesi gerektiği için yarın göstereceğiz
Zeytininannesi01 mavisevdamm_m çıkıyor sabah yaptırdım öğleden sonra mesaj geldi sonucunuz çıktı diye
Busraferdi7 Zeytininannesi01 140 ın altındaysa normal değerlerdir ama doktorunuz ne der bilmiyorum hayırlı haberler alın inşallah 🤲🏻
Zeytininannesi01 Sultannbstrk Şekeri doktor yazdı eczaneden biz aldık yönlendiriyor önce kan verdim arkasına 75 gram şekeri içtim bir saat sonra (aç ve susuz bekliyorsunuz bu arada) tekrar kan verdim bir saat daha bekleyip tekrar kan verdim yani 3 kez kan veriliyor aç ve susuz bekliyorsunuz benden 4 aldılar tam kan çıkmadığı için. Şekerin tadı aynı gazoza benziyor sadece biraz daha şekerli hali ben zorlanmadım içerken
Zeytininannesi01 Busraferdi7 çok teşekkür ederim bugün sonuca baktırdık iyi çıkmış sorun yok dedi doktor☺️
Busraferdi7 Zeytininannesi01 Çok şükür Rabbim yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻
Zeytininannesi01 Kumsallina95 dün bende de aynısı oldu eve geldim karnımı doyurdum bi duş alıp uzandım sonra bir halsizlik çöktü üstüme her tarafım ağrıyor gibiydi ama bugün geçti şükür inşallah sizinde geçer🤲☺️
Kumsallina95 Zeytininannesi01 İnsallah canım sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza tüm hamişler sağlıkla alsın bebislerini kucaklarına 🙏😊💗💗🤰💫