Asfdg eebrar_ylmzz beni şuan bi sen anlarsın ne kadar bekle deselerde hamile kalmazsam acım geçmicek gbi geliyo
Educator Asfdg bebeğiniz doğdugu an mı vefat etti🥺 bir de kalbınde ne sorun vardı öğrenebılır mıyım🙏🏻🥺 benım arkadasımın da sorun var bebegınde ondan sordum🙏🏻
Asfdg Educator down sendromluydu 3ay 10 günlüktü kalbinde 2 geniş deliği vardı akciğer basıncı çok yüksekti açık kalp ameliyatı oldu 3 gün dayanabildi 😓
Minigimm04 Asfdg benim kizim 4 aylikken hamile kaldim 3 haftalikken düşük yaptim dusugun ustune gene hamile kaldim suan 10+5 im hic sorun yok sezeryan olincada sorun olmaz insallah
Asfdg Minigimm04 3 haftalık dediğiniz kimyasal gebelik olabilir mi bi kere benmde başıma gelmişti ilk evlendiğimde doktor 4,buçuk hafta demişti Sonra kese falan hiç bieşy gözükmüyordu zaten hcg düşünce anlamıştı kimyasal olduğunu
Minigimm04 Asfdg Asfd benimde kese gorunmedi kurtajda olmadim zaten ama düştüğünde cok parca geldi yarim kiloya yakin
Minigimm04 Asfdg bana kimyasal demedi kanamam oldugunda gittim 3 haftalik dedi eve geldim dusuk yaptim mudahale yapmadilar
dilan4 Advy26 evet evet istyodum belirtmiştim sezeryan olnca ara verelm dedk işte tutacağı varmş tuttu nasip
Minikminik41 Asfdg bende nisanda bebeğimi kaybettim sezeryan oldum ve 3 ay sonra hamile kaldım şuan 21 haftalık hamileyim şuana kadar hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür doktorum her gittiğimde gerekli kontrolleri yapıp bakıyor
Asfdg Minikminik41 bugün gittim bende doktora bikaç ay daha beklersen daha iyi olur dedi ama şuan kalırsan şöyle kötü olur BÖyle kötü olur demedi
Pinarrr_21 Asfdg Nisan ayında oğlumu kaybettim sezeryanla aldılar ardından 4 ay sonra hamile kaldım isteyerek şuan 19 haftalığına çok şükür dikişlerim de de bizde de bir sıkıntı yok
Asfdg Pinarrr_21 sağlıcakla alırsın inşşlah rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlalah
Minikminik41 Asfdg Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah şuan senin durumunu anlıyorum zor yine karar senin tabi ki