Prens1prenses2 Kızlar bende doğurdum çok şükür bebeğimi emziriyorum şuan Allah kimseyi darda bırakmasın inşallah darısı sizlerin başına inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sizlere doğum hikayemi de yazıcam ama biraz toparlanıp ondan sonra yazıcam inşallah
Sevcan0234 Prens1prenses2 gözün Aydın canım dua et darısı bize inşallah 38 haftaya girecez bizde bir gelse sağlıklı bir şekilde 🥰
Durubebegim Prens1prenses2 çok şükür gözün Aydın sen benden önce doğurdun hatırladınmı geçen dediğini😀
Yusufhalime Prens1prenses2 gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzunu darısı bizlere inşallah 39+6 yim beklemedeyiz hala
Prens1prenses2 Sevcan0234 İnşallah sağ sağlim alırsın kucağına canm Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah
AryasuMom Gözünüz aydın çok sevindm darısı bana olsun inşallah.37+3olcas 38in içinde gelsin diye dua ediyorum çok yoruldm 🙁
Deletedmom_85 Prens1prenses2 ooooooyyy yazdığınızı okuyunca pamuk gibi oldum yaaa. Allahım tez zamanda bize de nasip etsin ya. Allah bağışlasın canım çok geçmiş olsun 🌸
Prens1prenses2 Esmanurr3 dokunmazmı canm dediğin herşeyi yaptım ve çok şükür kolay bi doğum oldu Allah senden razı olsun canm benim Rabbim sana da kolay doğum nasip eder inşallah
Gzm23 Prens1prenses2 Oyyy maşallah valla rabbim analı babalı büyütsün kendi yeğenim olmuş kadar sevindim gerçekten bizlere de dua et ve tabi ki minnoşu benlm yerime öper misin 🙏🙏🙏😇😇😇😇🤗
Prens1prenses2 Gzm23 çok teşekkür ederim canm Rabbim sizleri de bi sancıda kurtarsın inşallah öptüm yerine canm ☺️🎀