Rookiexx Kızlar selam, sizce herhamgi birşey var mı yoksa kendi kendimemi gelin güvey oluyorum 😂 artık kafa gitti! !((https://resimyukle.io/r/UCwda3AOqA))
Dilaraa1 Rookiexx umitlendirmek istemem ama benim daha belirsizdi. Ertesi gün kaset test de çıkmıştı sende yarın kaset test yap insallah vardır 😍😍😍😍
Rookiexx Dilaraa1 benim ümitler gideli çok oldu 😂 bakma güldüğüme, acaba gözüm onu mu görmek istiyor dedim attım kenara sabah, şimdi yine bi aklıma geldi size sorayım dedim yarın sabah tekrar yaparım 🌸
Dilaraa1 Rookiexx öyle deme benim de ümidim kalmamıştı bittiği zaman oldu Rabbim nasip etti :) haber ver olur mu
Rookiexx Dilaraa1 inşallah bana da kısmet olur sağlıkla.. senin adına da çok sevindim tabii haber veririm:)
Rookiexx hayat_23 10 gün var ama ilk gebeliği 6 gün önce 2.yi 8 gün önce gördüm olmaz ya yine de bir yapayım dedim :)
Rookiexx hayat_23 sanırım ben bu ay onuda takip etmedim sadece şu günler hızlı geçsin istiyorum:) ya bi anda dürttüler hadi baak diye yoksa uzun bir süre gerçi belli de olmaz :D
Minigimm04 Hayali cizgi biz gormek istedigim icin o cizgi gozumuzun onune geliyo gene de bir hafta sonra gene yap emin olmak için 😊
Rookiexx hayat_23 takip etmesekte stres oluyoruz beklenti içindeyiz bir de sıkıntılı süreçler yaşamıssak.. biz umudumuzu kaybetmeyelim ❤️
Rookiexx Powergirls önceki 2 gebeliği de erken gebelik testiyle öğrenmiştim daha belirgindi tabi, sonra kaset testle emin olmak için bakmıştım