Busakkk Merhaba kızlar gebelikte ağda yapmak da sakınca var mı sizce? Riskli olduğu zamanlar ne zaman? Ben hep ağda kullandım 4 aylık hamileyim ağdaya devam etmek istiyorum ama
Cennet644 Busakkk canım ben dün ağda yaptırdım cuma doğuma gidiyorum 😊hamileliğimin başından beri hep ağda yaptım
merakliblog Busakkk şöyle eğer kendini çok kasıyorsan ve strese giriyorsan bebek de etkilenebilir ama onun haricinde bi sorun olacağını sanmıyorum bu benim düşüncem. Ben 29 gibi gittim 36da tekrar gidicem lazerli olduğum için zaten toplasan 20 tane kılım tüyüm var ama temiz olsun istiyorum
Busakkk moom222 ben ilk öğrendiğimden beri yaptırıyordum doktora gitmeden önce şimdi karnım büyüdükçe bi risk olur mu diye korktum ama herkes gidiyormuş 😂
merakliblog moom222 tamamen sana bağlı bi durum benim kılım tüyüm lazerden dolayı tek tük 29a kadar hep jiletle alıyordum o da anca 5 haftada bir çıkmıyordu çünkü. Sonra görmemeye başladım ağdaya gittim , bi de 36 gibi giderim 37 artılarda da doğururum(ikiz)
moom222 Busakkk bn daha çok küçüğüm ya 5+3 cnm sizler daha buyuksunuz gebelik haftasında ya bnde gidicektim de bı kaç hafta sonra gel dei kuaföre kasilirsin falan bebek iyiceyerlessin tutunsun oyle yaparız dedi
moom222 merakliblog ben sekiz senedir kendim ağda yapıyorum çok çıkmıyor cnm alt tarafı hele çok az sadece daha beş haftalık olduğum için kuaför il bebek iyice yerleşsin ondan sonra yapalım kasilirsin falan Allah korusun sebep olmayalım dedi
Busakkk merakliblog maşallah Allah bağışlasın inşallah sağlıklıca 🙏🏻 Dediğin gibi çok kasmamak lazım sanırım
merakliblog moom222 istersen şöyle yap 12 hafta bekle ondan sonra ağda yap şimdi lazer yap ilk üç ay düşükler çok olabiliyor Allah korusun. Allah size bana ve bütün hamilelerimize hayırlı sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsin 🤲🏼🌺
maviananas Busakkk altıncı aydan sonra önerilmiyormuş ebeler öyle diyor suyun gelmesine falan sebebiyet veriyormuş. Bence bunun icin doktorunuza danışın burda kimsenin basina böyle bir olay gelmedi diye riske atmayın kendinizi ve bebeğinizi
SekerDehasi Busakkk İlk hamileligimde de yaptırdım bunda yaptiriyorum en başından beri . Hijyenik bir yerde yaptirip ve kendini kasmazsan sorun yasayacagini sanmiyorum .