Serpiloral Sağa yatıyorum toplanıyor sola yatıyorum toplanıyor sertleşiyor yani avucumda hissediyorum kafasını bunu yaşayan varmı aranızda ??? Ona göre sabah doktoruma gidicem
deletedmom87894 Serpiloral olmaz olurmu canım gayet normal😊eğer düşük riskin yok ise benimde toplanıyor
Serpiloral deletedmom87894 yok kuzum çok şükür ama erken doğum riskim vardı ilaçlarla doğuma kadar kullanıcam ama en son gittiğim zaman erken doğum riskin yok dedi🥰 normal yani dimi şimdi toplanması avucumda hissediyorum kafasını daha yeni olmaya başladı yatamıyorum
Serpiloral aysebeyza sağda yatınca toplanıyor solda yatınca yine toplanıyor dimi kuzum ama ayağa kalkınca düzeliyor ama daha yeni olmaya başladım o yüzden korkuyorum 😦
Kumsallina95 Serpiloral benimde öyle oluyordu 29. Hafta daha sert olmaya başladı bugün doktora sordum normal dedi bazen nefesim kesiliyor kaburgamda hisediyorum
aysebeyza Serpiloral aynen canım bazen toplanması acıtıyor karnımı yavaş hareket ederek kalkınca geçiyor
Serpiloral Kumsallina95 evett benimde nefesim kesiliyor kuzum ama kaburgada olmuyor bazen göbeğin kenarında top gibi oluyor ayağa kalkınca düzeliyor
Serpiloral Kumsallina95 tamam kuzum Allah razı olsun artık ağırlaşıyoruz bilgimiz yok fazla korkuyoruz🥰
Kumsallina95 Serpiloral bilmediklerimizide öğreniyoruz 😊🤣 tosbikler saolsun ikinci gebeliğim ilkinde hatırlamıyorum bunları İnanki bunlar 2022 model olacak ya değişik 🤣💗🤦🏽♀️
Gmzeucr Bende 27+4 haftalığım sizdemi öylemi sormak istedim tekmeden çok dönmesi daha fazla sürekli dönüyo sanki