Nurklc38 Azizinannesi2 40 ı çıksın resim atıcam size 😂 40 ı çıkmadan resim atma nazar değer diyorlar 😂😂
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 Az önce tam olarak böyle oldu uyudu yatırdım mutfağa gittim iki lokma şey attım ağzıma ağladı ahahwhaha 😂
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 Ya evet evet 😂 internet bağlantısı gibi araya duvar girince bağlantı kopuyo uyanıyo ahdjsj
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 Asafdwfss 😂 @Aag06 koca parasını yemek için şehir dışına kaçtı o kadar zengin yani ajdlajdl
Azizinannesi2 hepoyleolurzaten Yaa canım bende giderdim bebeyi komşuya koyupta gittim 😂😂 bebe yanımda olsaydı belki giderdim bi Ankara yapardım 😂😂
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 He geleydin nolurdu 😂 Ben de çıkayım dicem de ahsjahs mazot pahalı istesemde koca parası yiyemiyorum agshs
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 Dün akşam ki iptal edildi biliyorum ama daha da düşüş olursa bu beni mutlu eder ahahhaha 😂
lavininannesii hepoyleolurzaten ayy nasıl güzel bu Arın ya kurban olsun teyzesi♥️Maşallah 🧿 Ben de Lavinin 3.ay çekimiyle uğraşıyodum🤦🏻♀️🤦🏻♀️