hepoyleolurzaten Kııııız teyzoşlar nabersiniz 😏🧿 @Azizinannesi2 @alparslanannesii1661 @Aag06 @lavininannesii @yigitegenin_annesi1 @Semy @Nurklc38 @UmutsuzPolyanna
Civcivinannesiii hepoyleolurzaten deemeekkkkk bu findik burun dedikodu yapmaya izin vermedi aferiiiiim minigiiiim sanaaa🤣🤣yaaa nasilda masumca bakmiş masallah saglikla buyusun kuzucuk🥰🥰💋😍😍😍
Deletedmom73711 hepoyleolurzaten Oy fındık burunluuu.🥰 Binlerce kez MaşAllah sana, Rabbim kem gözlerden korusun.🧿 Kan vermeye gidiyorum, çok heyecanlı ve çok korkuluyum… Bana dua edin.❤️
Bebiscann hepoyleolurzaten oyy yerim bu paşayı kız büyümüş maşallah alimeyle birleşip anaları oynatan bu minik paşamıydı😍😍😘
hepoyleolurzaten Deletedmom73711 Amin teyzesi 🙏🏻 Edeceğim kuzum, aklımdasın 🙏🏻 Güzel haberlerini alacağız İnşallah 😍
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 Ya mevzu mu vardı ben kaçırdım galiba ahdjsj yoksa sabah ki Cansın a 2 krş atıyo önüne yiyorsun diyen mi 😂
yigitegenin_annesi1 hepoyleolurzaten yaaaa gözlerine limon sıkıp yediğim bu ne tqtlılıkkkk maşlahh💋💋💋rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah 💕
Azizinannesi2 hepoyleolurzaten acaba gece annemi kaç kere uyandrsam gazın yok ama gazım var gibi mi davransam annem gözümden kayıp olunca hemen alasam mi 😂😂
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 Az önce tam olarak böyle oldu uyudu yatırdım mutfağa gittim iki lokma şey attım ağzıma ağladı ahahwhaha 😂
hepoyleolurzaten Azizinannesi2 Asafdwfss 😂 @Aag06 koca parasını yemek için şehir dışına kaçtı o kadar zengin yani ajdlajdl
Nurklc38 hepoyleolurzaten Yaaa bebişimmm😻😻 az kaldı siziii kankanızlaa tanıştıracam az kaldııı 40 ı bekliyorız😂😂😻😻