mercimeginannesiiii Kumsallina95 60-70 gram fark varmış aramızda. İnşallah toparlar da üzmez annesini 🥲
betuss5 mercimeginannesiiii benimde bebisim haftasina gore geride gitti.Beslenmemede dikkat etmistim .Son zamanlarimdayim simdi almaya basladi kilo.Muz biskuvi bal süte karistir hergun 1 bardak mutlaka iç .Ceviz tuket birde canim
mercimeginannesiiii betuss5 Yaa maşallah sizin adınıza çok sevindim. Bebeler zayıf kalmasın 🥲 İnşallah deneyeceğim canım çok teşekkür ederim ☺️
mercimeginannesiiii Kumsallina95 Oyyy maşallah 🧿 İnşallah yedikleriniz yaramıştır bebişe inşallah şekeriniz yoktur. Sağlıcakla alın kucağınıza. Aşağı yukarı herkes aynı şeyleri yazmış. İnşallah deneyeceğim. Çok teşekkür ederim ❤️🥰
Kumsallina95 mercimeginannesiiii inşallah canım hepimiz sağlıkla kavusalim miniklerimize 🙏😊🥰💗 bakalım hayırlısıyla yarın ne çıkacak 🤦🏽♀️
KonuMankeni mercimeginannesiiii canım üzülme alır verir 🥰 ben pazartesi gittim bugün tam 21. Haftamız bitti. 430 gr dedi. Ama 350 400 arası sanırım normal
mercimeginannesiiii KonuMankeni Aaa aramızda 5 gün var o zaman. Maşallah 🧿 Dediğin gibi bende öyle okudum bir kaç yerde ama insan hep kötüye odaklanıyor malesef 🥲 Sağlıcakla alalım kucaklarımıza çok teşekkür ederim 🥲❤️🥰
Mihriban32 Kardeşim şimdi beni iyi dinle sabah kahvaltıda 3 adet haşlanmış yumurta süt ürünleri hamur işi muz ve pregmom al bana çok ama çok dua edersin
mercimeginannesiiii Mihriban32 3 yiyemem imkanı yok 🤭 ama mutlaka en azından bir tane yemeye çalışacağım. Diğerlerini de deneyeceğim. Pregmom nedir vitamin mi?
umutlubirannee mercimeginannesiiii merhaba muz, süt, ceviz üçlüsü ve kaşar bebeğe kilo aldırıyor diye görüyorum her yerde. Merak etmeyin sağlıklı olsun da kilo alınır, zayıf doğan bebekler doğduktan sonra daha hızlı toparlıyor çevremde çok örneği var☺️
mercimeginannesiiii umutlubirannee Evet yazdıklarınız çok fayda ediyormuş kilosuna inşallah bizim kıza da yarar 🥲 Çok teşekkür ederim , Allah razı olsun ❤️🥰
Gul33 mercimeginannesiiii Rica ederim. Bir de özellikle yemeklerden sonra sol tarafa yatmak iyiymiş, bunu da doktorum önermişti. Ödemi de engelliyormuş sola yatmak.
Mihriban32 Canım İnşallah bebiş kilo Alicak merak etme bak sen üzgün olursan inanki çocuk bunu hissediyor 🙏 balıkta yiyebilirsin somon özellikle
mercimeginannesiiii Mihriban32 Tamam canım muhakkak bakacağım çok çok teşekkür ederim. 🥰❤️ Allah razı olsun sizinde evladınıza sağlık sıhhat versin 🥺🧿