nevarneyokk tazeannecik1 Konuşur tabii .. Gece iyi geceler sabah işe giderken günaydın öpücüğü bile alırız Maşallah ❤️❤️
tazeannecik1 nevarneyokk Maşallah 🥰Öyle benimkide yapıyor ama böyle oturup 10 dk falan durmuyor yani konuşmuyor bebeğimde hep o gelince duruyor oda 5 dk bekleyip kalkıyor hemen yanımdan🤣
tazeannecik1 Aselinkooo Benimkide yapma deyince yapar yani mutfakta falan yemek yaparken gelir karnıma dokunur ondan da ben hoşlanmam 🤣
Oznurkk tazeannecik1 teşekkür ederim. Sizin eşiniz de seviyordur ama bazı adamlar yorgun olunca ilgi göstermeyi de yorgunluk olarak görüyorlar. Sen düşünüp üzülme 🥰
tazeannecik1 Oznurkk Çok ilgili yani o konudan hakkını asla yiyemem bugün o kadar yorgun olmasına rağmen bebek arabamız ve beşiğimiz geldi ikisinide kurdu etti ama böyle oturup karnıma konuşmuyor bu ara sadece 🥰
Zynp44 tazeannecik1 belki de öyledir takılmayın pek belki bizde ilerde öyle olacaz 😂😂 herşey kızağına alınca değişecek nasılsa bı sefer elinden alamazsınız 😂😂
tazeannecik1 Meleekk Onu Benimkide yapıyor ya ne öyle elin hep karnında rahat bırak çoçuğumu falan diyor 😂
nevarneyokk tazeannecik1 Kaç haftalıksın? Hissetmeye hatta dışarıdan görmeye başladıkça daha çok gelir 🥰
Aselinkooo tazeannecik1 aynı işte uygun olmayan zamanları kolluyorlar da bizde yapma diyelim işlerine gelsin 🤣 lafa gelse sen izin vermiyorsun olucak.
Bebek9 Oznurkk aynıyız vala 😍 doğuma 73 diyo uygulamada sende ne kadar var. Ve bebek hareketi nasıl gece gündüz aynı mi
tazeannecik1 nevarneyokk 29. Haftadayım canım baya belli oluyor ya yapıyor illaki ama ben her akşam yapsın istiyorum yani bebek onun sesinide tanısınn
-Arya- tazeannecik1 Her gece konuşurdu, karnımı severdi. Eve girdiği gibi önce beni sonra karnımı öperdi 😍 Kızım şuan 19 günlük, babasının sesine tepki veriyor resmen 💕
Seross10 tazeannecik1 hayır çok sık yapmaz düz bir kocam var 😬 çok nadir dokunur çünkü bebeğimiz de babası dokununca hareket ermek istemiyor sanki
tazeannecik1 Seross10 Benimkide heves edip konuşmaya başlıyor hareketi kesiyo oğlumda sonra tam kalkıyor hareket ediyor bende eşime diyorum hemen pes ediyorsun biraz otur konuş