Zehraspl tazeannecik1 benimkide konusmaz ama sever kaprnimi oper ben acarim gobegimi kasimak icin ben kasirken gelir karnima kafasini koyar dinlemek icin sonra oper oksar tekme attigindada heycanlanir kizimdada oyle yapardi oglumdada yapiyo hatta bazen vur oglum vur dov anneni diye gaz veriyo oglana sanki hic tekmelemiyomus gibi o da tepki veriyo anliyo galiba daha cok vuruyo🤣🤣
tazeannecik1 Zehraspl Benimkide öyle şeyler yaparda öyle oturup mesela konuşmuyor yani,bazen tekme atınca ah falan diyorum aferin oğlum vur vur az trip atsın annen diyor 😂
tazeannecik1 Elifbyk Ya çok ilgili herşeyiyle ilgileniyor herşeyini alır eder ama bu konuda iş değiştirdikten sonra biraz değişti işte 😒
35SD28 tazeannecik1 bizde 7.aya girdik. Eşim arada göbeğimi öper. Dokunmasa da konuşur özellikle geceleri. Hareket edince ben elini göbeğime koyarım. O istiyor ki hemen doğsun. Böyle bir şey anlamıyorum canlı kanlı kucağımda olsun diyor. Ama her hareketinde de mutlu oluyor. Hareket ediyor mu diye sorar. Yatarken sarılmaya bile korkuyor. Elini hep kalçama koyar ya da omzuma öyle yarım sarılır. Bizi düşündüğü için.
Zehraspl tazeannecik1 benmki nazlandigimda bi dogurda kurtuluyum biktim der🤣 haklida cok zor ve agir geciyo gebeligim bende azcik nazlanigorum bikti adam haliyle🤣🤣
Sunnyfunny Benim eşim de sevsin diye uğraşırım ama umuruna katmaz arada bir karnın büyüdü der salak salak bakar ve döner arkasını yatar hayat işte 🥺
tazeannecik1 Sunnyfunny Bazen erkekler yorgun falan olunca anlamıyorlar bizi işte,bazı erkekler gerçekten kucağına almadan baba hissini tam olarak alamıyorlar galiba
98Aysel İvit yhaa çokk tatlı bi duyguu, benimkide çok bekliyor gelişini.. Diyorki annene benzeme hasiyyetce 😄😄
Meleekk tazeannecik1 kız benimki onu da yapmıo. Benim ellediğimi görüo sıkıştırma çocuğu dio elimi çekio geri 😂😂😂 aşk yaşıom kızımla ben ayakları elime gelio Allahım 😍😍😍😍 doğsunda ıssırıcaammmn😍💕
tazeannecik1 Meleekk Onu Benimkide yapıyor ya ne öyle elin hep karnında rahat bırak çoçuğumu falan diyor 😂
Durubebegim tazeannecik1 benimkide aynısını diyor valla iki oğlum var Buda kız yaa diyorki birdi iki oluyorlar Allahım bana güç kuvvet ver diyor😂😂
seddkilic05 tazeannecik1 konuşuyor öpüyor elini karnıma koyuyor zaten babasını da pek sever sesini duyunca tekme üstüne tekme yiyorum 😂
Annesininyavrusu tazeannecik1 eşime her gün ona bişey demesini isterim onunda aklına çok bişe gelmez napıyorsun nasılsın der seni seviyorum çabuk gel der 😂 ama konuşur yani eşim . Ona şimdiden iyi baba olmayı aşılıyorum❤️🙏
aysnrsvs tazeannecik1 evden çıkarken eve geldiğinde önce beni sonra karnımdaki oglusunu bir de 5 yaşındaki prensesimizi opmeden gitmez uyuyorsaksa öper kızı da uyandırır 🤪 geldiğinde de mutlaka öper 😍🥰