MbsN Annem olurmu oyle sey bir damla olsada vereceksin diyor🤷🏻♀️ Cunku agzinda suten parcalar olusuyormus yani bir damlacik verilir diyor Ben sana vermistim diyor 😆🙄🤗
istanbulluanne mmrv Benim annemin kardesi susuzluktan ölmüş. Üstelik sadce anne sütüyle beslenirken 4 aylikken aniden ölmüş. Otopside susuzluktan öldüğü anlaşılmış . Vermeyin diyorlar ama bu scaklarda biraz verilmeli bnce.
Imraninannesi Kubrabenal canım sürün nerdeyse %95 ı sudan oluşuyor. Su vermeye gerek yoktur ek gıdaya geçinceye kadar. Yani su verirsen süt için yer kalmaz yani alması gereken kadar süt içmez midesinde suyun kapladığı yer yuzunden
Mucizemmmmm esrmhmt bence siz yaniliyorsunuz doktorlar bile gunde iki uc cay kasigi verin ki pamukcuk olusmasin diyor
MeltemKocamer Herkesin kendi bileceği iş tabi.bana su vermemek son derece saçma geliyor.kızım 5 yaşında hep suyunu verdim.su bu yaa korkmayın bu kadar.
Bahar54 Kubrabenal bazi doktorlar yaz aylarinda birkac damla verilmesini oneriyorlar sivi kaybi oluyor cunku ister istemez.
busroren Bend verilmesi taraftarıyım. Cok yakın bi arkadasımın basına gelen bi olay çünkü;bebegi 6 aylıkken hiç idrara cıkmama sebebiyle acillik oldu. Ve bütün elektrolit dengesi bozulmus susuzluktan. Annesi sütü yeterli denilip vermemiş o zaman kadar. Her emzırdıkten sonra 1-2 çay kaşığı su vermek gerektiğini düsünüyorum. Hem ağzında pamukcuk cıkmasını da önler..