archimom Flzmst Flzmst Rus takvimini falan yenş duydum ben de bakacağım sağlıkla kucağınıza alın inşallah sonucu yazın yine 💕
archimom Ftskoc siz de yazın sonucunuzu ☺️ Ben de bugün gittim doktor gördü gibi ama söylemedi haftaya ikili taramada söyleyelim dedi
sulfat Kızlar bende 13+1deyken doktora gittim. Ama kendi doktoruma değil herhangi bi acil doktoruna qittim. Kadın doktoruna tabi. Oda ultrasondan erkeğe benziyor ama net değil dedi. Bugünde kendi doktoruma gittim erkek diye tahminde bulunuldu diye anlattım. Kendi doktorumda 16 haftadan önce belli olmaz. Her iki cinsiyette benzer birbirine dedi şuan cinsiyet için erken dedi. 16dan önce cinsel organı görmemiz mümkün olmaz dedi. Bende tam erkek diye düşünmeye başlamışken yine kafam karıştı. Hepimizinde hakkında hayırlısı olsun erkek olsun kız olsun farketmes tabi helede benim ilk bebeğim zaten😊
Merveklcars 18 Nisan tahmini doğum tarihi💓 13. hafta dayım henüz cinsiyet göremedi doktor aranıza yeni katıldım, Allah yavrularımızı bize bağışlasın🤗
Flzmst Evet KIZLAR BEN GİTTİM DENİŞTİMYA ERKEK ÇIKTI ÇİN MAYA FLAN DİYE 12+4 %90 erkek dedi ne alıyorsunuz😂dedi Eşim tirileöe aldı geldi 😂3hafta sonra sepet hazırlacıak marketçi olduğumuz için😉Galeta istedi özellikle ❤️
archimom Flzmst inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın canım yavrunu ben de Perşembe gideceğim öğreneceğim inşallah
Burcux Bizimde 13+1 hala cinsiyet bilmiyoruz 🤗 salı günü 2li testimiz var kasım 1de randevumuz var doktorum ogün söylücem dedi insallah bi sıkıntı çıkmazsa 3 hafta sonra ögrenicez 🙏
Dejavu59600 UlkerOzer selam hanımlar hepimize hayırlısı olsun kucağımıza alıp yüzünü görmek nasip olsun 😘🙏banada doktorum Nisan 15/20 arası dedi Doğum için 😍
UlkerOzer Dejavu59600 hoşgeldin canım hayırlı olsun Tarihler neredeyse aynı bende de o sıralarda olmalı
1melek1annecik 15 +3 teyim bu hafta gidicem doktora kız erkek inşallah hayırlısıyla gelir hepimizin evladı☺️