Haticehasan Hayirli gunler herkesee hayurli dogumlar bebkler versin rabbim ins. Bi sorum olacak benim ilk cocugumda 26 haftalikken rahim kisaligi var dendi %90erken dogar dendi bi hafta hastanede yattim zaten vajinismus hastasiydim ve panik atak oldum orda ve bes senedir bun cekiorum. Cok sukur bebegin tam zamaninda dogdu hastane korkularim yzuunden ve vajinismustan dolayi sezeryan oldum. Simdi ikinci bebegime hamileyim 12 haftalik acaba bunda da ayni sorun olurmu ilerde lutfen cok kaygiliyim cok merak ediirum bana yardim edin
Ftskoc Haticehasan her gebelik farklidir ama yine de doktorun gozetiminde her an Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Haticehasan Kizlar bigun doktora gittim tam 12 haftalik olduk coj hareketli o yuzden goztermedi once kiz gibi dedi sonra yok yookk erkek gibi de dedii😀ne olur bilmemm hayirlisii
Haticehasan Ftskoc yok canim cok sukurr cok hareketli sadecee😁bende biraz sikintilar var psikilojik olarak bi doktora danismam lazim ama doktoruma sormayi unuttum bugun aptal gibii
Umutufot Slm kızlar bende 15+0oldum ve mucize bebek bu ışk oglum 7yıldan sonra 3 tup bebekle oldu 4yıl sonra bu pasam inşallah saglıklı olsunlarda 2li test riskli cıktı down sendromu testi su alıncak dedı dr kabul etmedım inşallah saglıkla dogar kuzum
Elifnazim Ftskoc canim ben kime soracam ya doktoruma da ulasamiorum ne yapsam ki acaba nette de tam istedigim cevabi bulamadim ya dun nasi unutturumm ya offf
Ftskoc archimom rus takvimine baktim. Hucre yenilenmesine gore hesapliyor ve teyit edildigi söyleniyor bnm erkek cikti sonucum. Cuma gidince gorcez tabi gosterirse :)
Flzmst Teyit olmadı daha ama Rus Çin mayada hep erkek çıktı ama ilk hayırlı sağlıklı olsun yarın ikilim var bakarım demişti gösterirse görücez inşallahnçok hareketli olduğu için
archimom Flzmst Flzmst Rus takvimini falan yenş duydum ben de bakacağım sağlıkla kucağınıza alın inşallah sonucu yazın yine 💕
archimom Ftskoc siz de yazın sonucunuzu ☺️ Ben de bugün gittim doktor gördü gibi ama söylemedi haftaya ikili taramada söyleyelim dedi
Elifnazim Ftskoc ulasatim canim cok sukur onceki bebegim tam zamaninda dogdugu icin sikinti olmazmis.erken dogsaymis sikinti cikarmis . Cok sukur rahatladim