UlkerOzer Merhaba güzel anne adayları😍 cinsiyetini öğrenenler var mı aranızda? Nasıl geçiyor hanilelik?
Newmother32 UlkerOzer kız olabılırmıs ama emın degılmıs garantı olsun dıye 4 hafta sonra gıdıcem sonra baslasın alısverıs 💕💕💕
Burcudgn İki oğlumdan sonra üçüncünün de erkek olacağını öğrendim.Allah sağlık sıhhat versin ama kıza alıştırdım kendimi çok kötü oldum moral olarak.çok zor erkek çocuk yetiştirmek.Hayırlısı böyleymiş.
Burcudgn AliyeAydogan 12+4 ama gelişimi 13 haftanın üzerinde.doktorların yanılma payı varmış.hayırlısı olsun
Newmother32 UlkerOzer UlkerOzer benımde galıba 16 nisan Saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı inşallah Buarada aramızda antalyada olanlar varmı?
Newmother32 Tozangamze bende olmustu canım bende kullandım progestan galıba ondan eşin belıne masaj falan yaparsa o ıyı gelıyor bırde ben su hamıle yastıgının baya faydasını gordum.12+6 oldum bıraz daha azaldı agrılarım
Mimi Benimde 19 nisanda doğumum değişmesse salı ikili tarama kontrolum var cinsiyet için erken söylemiyorlar kızlarım var inşallah oğlum olur Allah nasip eder inşallah
Denizreyyan Benn 🙋🏻♀️ Henüz doktorlar söylemedi ama programa göre 18 Nisan görünüyor ☺️ İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı 👶🏻😍
Nidda544 Bizde12+1 olduk dün doktorumuz kıza benziyor dedi 😍🐥ama net değil dedi🐥tahmini doğum 17 nisan
Tugbanisa Merhaba hanimlar araniza yeni katildim bende nisan annesi olacagim insallah 11+1 iz bugun rabbim saglikla kucagimiza almak nasip etsin 😊
Minikjelibonum Lucky hala yatıyorum canım salı günü kontrol var dua ediyorum herşey düzelmiş desin diye. Hergün konuşuyorum bebeğimle dinlicek annesini. Çok sağol bu arada sorduğun içşn çok mutlu oldum💕💕💕
Lucky Minikjelibonum allah yardımcımız olsun hayırlı haberlerini alalım inşallah 🙏🏻 Ne demek canım benim bu süreçteki üzüntüyü anca yaşayan anlar 😘