Minikjelibonum Güzel anneler merhaba bende nisan annesiyim regl tarihine göre 11+5 ultrasona göre 10+5 fakat bu ay iki kere kanama geçirdm özellikle pazartesi gece olan 1,5 ped dolusuydu neye uğradığımı şaşırdım ve hemen acile gittik yatış verdi iğne serum yapıldı sabahı taburcu etti kendi doktoruma koştum sonra ultrasonla baktı bebeğim yaşıyor fakat kesede kan alanı gördü progestana devam etmemi üç günde bir de iğne olmamı ve bol bol yatmamı söyledi ama çok korkuyorum çünkü dün ve bugun vajina ve makatta batma giriyor çok korkuyoruö bir şey olcak diye bebeğime😞😞😞
Burcudgn İkili test yaptıracağım.en uygun fiyat yapan anadolu yakasında hangi hastane acaba bilen var mı??
1melek1annecik İkili tarama testi sonuçlarını alan var mı ☺️ 3. Keredir yüzünü dönmeyince ensesini ölçtüremedik kan sonucunu bekliyoruz ☺️ bi de ultrasonda kondonu biraz boynundaydı bi sorun olur mu.. dua edin lütfen 🙏
Burcudgn Ben 11+4 haftalığım.ikili testi zeynep kamil hastanesinde yaptırdım.hem ücretsiz hem de hiç sıra beklemedim randevu saatinde alınıyor.ama 10 gün sonra çıkıyor
Gozde02 Kizlar merhaba 12 haftalik olduk bugun yarin ikili teste gidicegiz insallah sonuclar ne zaman cikiyor bilginiz var mi
1melek1annecik Gozde02 hastanesine göre değişiyor 10 gün sonra çıkacak bnmki mesela.bn bilmeden yaptırdım siz birkaç hastaneye sorup en kısa sürede çıkartana yaptırabilirsiniz ordan doktorunuza gösterirsiniz. ☺️ İnşallah sonuçlarımız hayırlı çıkar
Gozde02 Cok sukur testimizi yaptirdik hayirlisiyla yarin ogleden sonra alcaz bebisimiz buyumus onu gormek herseye bedeldi
1melek1annecik Gozde02 çok şanslısın Bn 10 gündür bekliyorum bi de özel hastane olcak 😃 perşembe alcam inşallah sonucu☺️
AkelebekB Parleur mrh benimde sat 26 haziran bugün 14 +0 doktorun tahmini bir doğum tarihi vermiştr ondan 10 gün önce 10 gün sonra doğum diye düşünemilirsin. Hayırlısıyla saglıkla gelsinler inşlh
Gozde02 1melek1annecik hatta kan sonuclari cikmis yarin doktor gorecek hakkimizda hayirlisi olsun insallah saglikla kucagimiza alalim 😍
Gozde02 Keremeral erkek gibi dedi doktorum ama belirgin degilmis 16. Haftada ogrenecegiz kesin bi sekilde