Maviyesil121212 Sezenay ortak sorun lekelenme al benden de o kadar. İlaç kullanıyor musunuz ve ne zamanda 1 oluyor lekelenme
Sezenay Maviyesil121212 canim günde 6 kez 100mglik protestan fitil kullanıyorum. Haftada bir de proluton iğne. Ona rağmen iki haftada bir bir iki gün oluyo
Aycan16 Filizbircan haftaya çarşambaya kadar tekrar bekliycez pıt pıt bi atış gördüm bu beni umutlandırdı dedi doktor inşallah rabbim bana bağışlar bebeğimi
UlkerOzer Aycan16 ne güzel işte kalp atışlarını duymuşsunuz hiç kötü şeyler düşünmeyin güzel olacak Allahın izniyle☺️
UlkerOzer Zey0502 ben 8+2 oldu😊 Enfeksiyon için telaşlanma hanilelikte olabiliyor böyle durumlar arkadaşımda çıkmıştı ilk hanileliğinde o da antibiyotik kullanmıştı merak etme gebelere özel veriyorlar o ilaçları bi zararı olmaz inşallah
Burcudgn İkili test için randevu alan var mı? Özel de nekadar?devlet hastanesi için ne zaman arasam dolu diyor?
Berzan Burcudgn 12 haftada git En uygun oluyo 13 14 de kadar yapiliyo bildiğim kadarıyla ıstanbul özel hastanede 50 tl ücreti devletlere sıra beklemek dışında bi farkı yok ertesi gün sonucu alıyorsun böyle 😊
Maviyesil121212 Sezenay yaa bana da yazdı doktor ama ekledi düşüreceğin varsa bu ilaç etki etmez diye almadım ben de o yüzden bak kullansan da geliyormuş , benim 2-3 haftada 1 azıcık geliyor. Yan etkisi de varmış diye almadım açıkcası bilmiyorum doğru mu yapıyorum
Akaykader UlkerOzer oyy kıyamam ben sana okuyunca sanki ben yaşamışım gibi hissettim resmen çok üzüldüm gerçekten RABBİM bi daha yaşatmasın İNŞAALLAH RABBİM sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞAALLAH bitanem 😘💕
Akaykader Sezenay korkma canım İNŞAALLAH birşey olmaz sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞAALLAH RABBİM ama doktoruna söyle 😊
Aycan16 Akaykader kalp atışı duyamadık hemen kürtaj dedi doktor sonra başka bir doktora gittik oda duyamadı ama biraz bekleyelim dedi dün tekrar doktora gittiğimde pıt pıt birşey gördüğünü söyledi banada gösterdi :) bir hafta daha bekleyelim dedi inşallah duyarlz diyorum işte bekliiyoruz