Aycan16 Bebeğin kalp atışlarınınduyamadık 6+4 te cuma günüydü kürtaj dedi doktor başka bir doktora gittim salı gününe kadar bekleyelim dedi bugün 7+0 olduk tekrar 4 te gidicem doktora inşallah duyarız ya çok korkuyorum :(
Zey0502 UlkerOzer Canımmm çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşAllah. Şimdi iyi misin?
Zey0502 UlkerOzer Canım bende de malesef az bi enfeksiyon çıktı. Onun için 5 gün antibiyotik kullandım. İlaç içince yine endişem başladı. İnşAllah iyidir bebek. Senin kaç hafta oldu? ☺️
Akaykader Guclubebek tabikii katılabilirsin canım benim RABBİM sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞAALLAH
ebru83 UlkerOzer çok geçmiş oldun allah bidaha böyle şeyler yaşatmasın. Sağlıkla doğsun bütün bebeklerimiz inşallah
Xxece Benimde Nisan sonu Mayıs başı inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerimizi❣️👶🐣
UlkerOzer Zey0502 ben 8+2 oldu😊 Enfeksiyon için telaşlanma hanilelikte olabiliyor böyle durumlar arkadaşımda çıkmıştı ilk hanileliğinde o da antibiyotik kullanmıştı merak etme gebelere özel veriyorlar o ilaçları bi zararı olmaz inşallah
Lavantam gnccnszmhappy beni aile hekiminden kendileri aradi dt bildiriyor bakanliga diye duydum ordanda size yönlendiriyorlar
ikramuratyanik UlkerOzer Burdayim 🙋♀️🌸🌸🌸 Nisanin sonuna denk geliyo doğumum tahmini 25-30 nisan arasi 😇🌸❤
Cigdemm91 ikramuratyanik benimkide 25 nisana denk geliyor inşallah Allahın izniyle saglıkla kucagımıza alırız🙏🏻7+6 olduk biz 🤗sizinki?
Aycan16 Filizbircan haftaya çarşambaya kadar tekrar bekliycez pıt pıt bi atış gördüm bu beni umutlandırdı dedi doktor inşallah rabbim bana bağışlar bebeğimi