Gozde02 Merhaba kizlar araniza yeni katildim ben de nisan annesi olucam insallah az once kalp sesini dinledik 8 haftaligiz😍😍
Oykuozan Merhabalar hanımlar bende 10+2haftalık hamişim 7 8haftaya kadar hiç mide bulantım olmadı sonrasında felaket şimdi ara ara oluyor 2hafta sonrada 2li test için hastaneye gıdıcez inşallah sorunsuz bir şekilde alırız yavrularımızın kucagımıza 🙏🏻
Babyhappyy Merhaba bende 6+4 haftalık hamileyim aşırı mide bulantım var bugün kalp atışı dinlemeye gidecez inşallah 🙈
Filizbircan Babyhappyy bende tam bugün 6+4. Birlikte ilerliyoruz inşallah sorunsuz kucağımıza alırız 🤲
Babyhappyy Nzl123 benimde 29 Nisan tahmini doğum tarihim ayniyiz 😊 kalp atışlarını dinlemeye gidecez bugün siz duydunuz mu 😊
Nzl123 Babyhappyy ayın 11inde gideceğiz bizde ☺️ Dinlediğinizde bana yazarmısnız çok heycanlanıyorum duymak için o gün gelsin biran önce
Seymaemre Merhaba kızlar bende 8+2 oldum 😍 4 te keeseyi 5te kalp atışını duydumm🍇 çok şükür 15 nisandada Doğum gözüküyor
Seymaemre Yagmurerol zaman zor geçecek bizlere sağlıklı olsunda öncelikli olarak:) duydunuz mu kalbini?
Drsnbyfatma Merhaba kızlar bende 6+3 ümm cuma doktora gidicem daha ilk defa inşallah bir sorun olmaz 🙏🏻💕hepimiz sağ Salim alırız kucaklarımıza benm Doğumun da 29 Nisa’n gözüküyor ama öncesi sonrası olur mu bilmiyorum sadece benm akıntım çok oluyo birde şeffaf sarı gibi donuk bişey geliyo bakalım doktor normal dedi ama inşallah bir problem çıkmaz 🙏🏻