Melinoee UlkerOzer Çok sevindim sizinle aynı gidiyoruz zaten ☺️ Gerçi dün benim ultrasonda doktor 6+5 dedi ama bilemedim 🤷🏼♀️ Bir gün önde demek ki benim hesaplamalarıma göre ☺️
Edebyahu 6+4 üm bende. Geceleri belim ağrıyor. Bel ağrısı mideme de vuruyor galiba midemde kötü. Hep uzanma isteği var içimde. 😃
Merverus Selamlar🤗 Bizede 23 nisan 🇹🇷 dedi doktorumuz yarın randevumuz var 6+5 gün oluyoruz inşallah yarın kalp atışlarını duyucaz bi aksilik olmazsa çok heyecanlıyım🤰🏻💕
Zey0502 Zeynebs Amin inşAllahhh. Sağ salim 40 haftayı görelim de gerisi mühim değil. Onlardan gelen her şey kabulümüz ☺️
UlkerOzer Zey0502 40 haftayı çok bebek beklemiyor canım 😄 zaten o kadar sabırsızlanıyor ki insan artık gel demeye başlıyor 37den sonra. Benim oğlum 38+3te oldu mesela☺️
Sencer60 Mrb kizlar daha önceden bahsetmiştim. Gecen ay dusuk yapmıştım.ve hic adet görmeden gebe kalmıştım.ayin 20 sinde ise keseyi görmüştük.normal adet tarihime gore hesaplayamadi çünkü gec dollenme ve dusuk sonrasi olabilir diye.ama ortalama 5 haftalik gibi dedi .9mm boyu 4.5mm eni vardi kesenin. ozele gitmistim.ayin 3 üne tekrar randevu verdi.bugun ise devlet hastanesine gittim hem tahliller yaptırmak icin hemde belki bebegi goruruz diye.ama bugun gittigim dr da 5 haftalik olduğunu bebek parcaciklari var ama net birsey soylemek icin erken dedi.vajinal ultrason ile bakti hemde kese boyu ise 15mm di.uzuldum aslinda 1 hafta 10 gun sonra tekrar gel dedi. Moralim cok bozuldu sizce vir sorun var mıdır. Off ya
UlkerOzer Ya bu forumu değişmişler önceden ana sayfada çıkıyordu şimdi bildirimlerden bulabildim bi garip olmuş hiç beğenmedim :(