Esmaanne öncelikle şunu diyim kalitesiz mal elinize geçince analrısnız zaten ben 7 araba değiştiridm concord neo,mamas papas urbo2 , bagi xero, doona, mima,mamas papas ocarro, quinny zapp flex plus. Şuanda quinny i kullanıyrum . Fiyatı belli bir miktarın altında olanlar diğerlerine göre daha az kaliteli malzemeden üretilmiş oluyorlar doğal olarak 4 baby babay care joie joell gibi markaların tekelekeli şişme teker değil ve aşırı kaltiesix çok gördeim kulalnan yakın uzak tanıdıklarımda ve kimisi emmnun kalmadı değiştiird kimisi hala idare etmeye çalışıyor bir hafat önceye kadar bim de çalışıyordum arabalara sürekli dikkat ettim bi kadının bşr aylık bebeği vardı arabası joell tekelerkelri bitmiş durumda yalpalayarak gidiyrodu gerisniz siz düşünün sonra jole ana kucağı kullandım ben kumaşı berbattı üç ay sonra sattım aşırı terletiyordu ve kir topluyordu. 4 baby kullanan tandığıö varıd aldığı ilk gündne itibaren mutsuzdu yalvardım sattırmak için en sonunda bana uydu satıp ikinci elden mamas papas city 2 aldırdım ona şuan her gördüğünde teşekkür eder hemde sıfırı 2500 olan arabayı çok araştırıp 500 ebuldum ona yani ikinici elin bir faydası daha. Markaların kötülüklerini anlattım şuan aklıam gelemyen bir çok marka daha var fiyatına göre kaltieis aşırı düşük olan. Şimdi gelelim neden ben ikinici el alıyrum çünkü fiyatta aşırı tasaruuf ediyorum , aşırı lüx markaları çok uygun fiayta alıp kullanıp daha yükske fiyata satabiliyorum , kısaca param cebimde kalıyor ve istediğim lüx ürünü kullanıyorum.😊