ikincim253 birden bin tl olan araba 1800 e fırladı resmen ee doların düşüşü ile de düşmedi , uygun fiytlı pusetide takılabilen bebek arabası arıyorum , siz hangi arabayı tercih ettiniz
Bir_abla ikincim253 ikinic el bak derim tertemiz bulabilrisin ayrıca sofor fiyatının 4 te birinden bile aşağıya bulabilrisin ben 7 araba değişitirdm 6 sı ikinci el di sıfır aldığıma da pişman oldum
poncikveannesii ikincim253 aynı şekilde dün araba fiyatı arttı dedğinz araba sanırım Otto plus tı bende uygun diye baltım dün 1800 yaptılar hemen baby cafe b330 aldım canlıda görmüştüm çok kaliteli ve kullanışlı 1800 dedm madem aynı ücret çıkcak kaliteli olsun daha altında yok araba fiyatları dahada çıkıyor çıkacak
merhababebik ikincim253 dolar dün akşam düştü bugün fiyatların düşmesini mi bekliyorsunuz? Alınan ham madde, yapılan diğer masraflar ile ancak bu saatten sonra üretilenler için eski fiyatlara döner.. ki onda da doların bu şekilde sabit kalması gerekir
Mehtapca06 Benimki neo comfort ama onunda fiyatları uçtu fakat çok memnunum ikinci çocuğuna da inşallah kullanıcam
ikincim253 Bir_abla inanın ikinci el de baktım aynı 4 baby nin arabasını 800 tl ye buldum tam alacaktım şaka gibi 1400 tl yaptı adam fırsatçılığın bu kadarı hemde 9 aydır dolapta yüklü olan bi araba idi
Bir_abla ikincim253 evet son zmanlarda ben de o durumla karşılaşıyorum çok ayıp yaptıkları ama koskaca marketler yapıyorsa iki kuruş kar eden insnalara da bir şey diyemiyorum açıkcası siz araştırın derim bende yarıdmcı olurum arşatırkada yakın çevrem buldum hep ayrıca şu markalardna uzak durun derim 4 baby joell baby care babymax
Missewos Bitanem instagramda bebe world var ordan aldim 1300 e cok guzel guvenmezdi esim normalde internete ama gelince sok olduk cok kaliteli ve adanada 3 bin tl ayni karka araba. Bi bak istersen orayada
Bir_abla ikincim253 aşırı kalitesiz canım asla tavsiye etmem senin bütçen ne söyle ben san bir kça modle bulayım
ikincim253 merhababebik doların çıktıpı akşam yükselmesi sizcede mantıksız değil mi . ellerinde hiç mi ürn kalmamıştı yapmayın .
ikincim253 merhababebik tabikide fıyatları düşürmeyeceklerini bende biliyorum o yüzden uygun fiyat arayışındayım
Poyrazin_annesi Bn 1 mılyara 4 baby travel sıstem almıstım pusetle beraber. Ama sanırım şuan fıyatı artmış
Dilaraaltuntas ikincim253 benim elimde bebek arabası var 15 gün oldu alalı fakat bugün bebeklerin ikiz olduğunu öğrendim o yüzden elimdeki arabayı Satıcam aldığım fiyata düşünürseniz ?