Zey0502 Nisaann Aaa bende anaokulu öğretmeniyim ama bende çalışmıyorum 1 senedir öğretmenlikten meslektaş çıktık 😍
Nisaann Zey0502 Senden de Allah razı olsun canım ☺️ Huzurlu, sağlıklı, güzel bi hamilelik geçirirsin İnşallah 🙏🏻💚
Zey0502 Nisaann İnşAllah canım sende sağlıkla, sıhatle, tüm uzuvları yerinde huzurla bebeğini kucağına alırsın inşAllah❤️😍 Senin şuan doğum hangi tarih aralığında gözüküyo canım
tugbaninmucizesi Zey0502 ayni benim de böyleydi belirtim midem bile bulamadı 11.haftaya kadar sonra bi kac kez bulandi okadar simdi geçti 7+4 de gordum bebego kesegi ds 5+5de su an 11+6 haftalik bi prensin annesiyim 😊💙💎 icini ferah tut dua et bunlar normal bu zamanlarda 😊
Zey0502 tugbaninmucizesi Canım çok teşekkür ederim cevabın için. Rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤰🏻😍🙏🏻
Nisaann Zey0502 Amiiiiin inşallah canım🌸😍 Tahminimce Nisan ayının sonlarına denk geliyo Allah nasip ederse🤗
Zey0502 Nisaann MaşAllah canım, bi post var nisan 2019 anneleri diye onu takip ettim şimdi sende edersen ordan takip ederiz birbirimizi diye sanada söyliyim dedim 😚
Nisaann Zey0502 Hemen hemen seninde o tarihlerde görünüyo dimi canım? Bu zamanlarımızında tadını çıkaralım🙆🏻♀️☺️