Gamzeates gzm6 8+2 yim mide bulantısı Cook fazla oğluşumla bir yandan ilgileniyorum mide bulantısından bişey yapamıyorum ancak oturuyorum zar zor oyun oynuyorum 🤦♀️🤦♀️ geçicek insallah bu günler siz nasılsınız kaçıncı hafta
bebekveannesiii gzm6 14.haftamdayım kazan da oturuyorum 🤗 bugüne kadar bol mide bulantiliydi ama birden geçti 😄
Sedaaaa2 gzm6 29 a girdık bakalm agırlıgını hissetmeye basladım nefes nefese kalıyorum maşallah 😂😂😂😂 30 u iple cekıyorum 26 dan beri sıpamı görmedim hayırlısıyla bi hafta daha geçseydi 😂
gzm6 UmutsuzPolyanna 26.hafta benimde ilk gebelik bütün gün evde pineklemece sıkılma 😬 oğlunuz kaç yaşında
gzm6 neslitoplu valla ben şimdiye kadar hiç mide bulantısı yaşamadım böylede bitiririm inşallah Allah yardımcınız olsun🙏🏻 Cinsiyet ne nerde oturuyorsunuz
annelerdenbiri neslitoplu bende 30. Haftamdayım başlarda yaşamadığım bulantıyı bu hafta yaşıyorum resmen 😓
neslitoplu gzm6 erkek, Eryamanda oturuyorum. Bizimde 3. Trimester döneminde başladı bulantılar umarım yaşamazsınız 🌸
Kbrra Ankara’dan slm😊ikinci hamileliğim 16.haftamiz ilk oğlum adi Batin 10yasinda kiz hissediyor kardeşini 🙈🤷
gzm6 127383 hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlarda bende hep kız olmasını isterdim ilk çocuğumun sonra hamilelikte erkek hissetmeye başladım ama kızım olacak bereketiyle gelsinler inşallah 🥰