Mathteacher Merhaba kızlar dün 5+0 dün beta baktırdım sağlık ocağında şimdi sonuçları görüntüleyebiliyorum beta 1065 haftama göre beta değerim normal mi? Sizin 5. Haftalarda beta değeriniz kaçtı? Geç döllenme değildir de mi?
Mathteacher Mathteacher kızlar daha önce bir düşüğüm ve kimyasal gebeliğim oldu çok korkuyorum yok mu bilen acaba
AlyaEkmen_ Mathteacher geç döllenme olabilir yani benim beta HCG 5+0 da 7 bin idi sadece kese gözüktü 6+3 de kalp atışı ve. Bebek gözüktü şuan 36+1 deyiz ❤️2 gün sonra tekrar verin 2 katı ise saglikli gebelikdir 2 bin üstü kese gözüküyor diyorlar Allah tamamına erdirsin 😍
blueberyy00 Mathteacher değeriniz çok normal içiniz rahat etsin yalnız betayla hafta hesaplamaları doğru değil sen haftana göre gittiginde keseyi bebeği görmen önemli için rahat etsin birkaç gün sonra kese görünür mesela değerine göre benim 5. Haftada 1140 felandi yanlış hatırlamıyorsam 3 gün sonra gel keseyi görelim dedi doktor gittik gördük keseyi
Mathteacher AlyaEkmen_ teşekkür ederim bana da değerim az gibi geldi .sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi inş
Gulahmet Beta değeriniz güzel hem önemli olan az olması değil düzenli artış göstermesi iki günde bir aynı yerde değerinizi ölçtürün inşaallah sağlıklı bir gebeliktir.Güzelce artar değeriniz ❤️
Mathteacher Gulahmet inş yarın yine sağlık ocağında yaptırırım umarım sağlıkla ilerler çok korkuyorum
blueberyy00 Mathteacher hiç az değil değeriniz sakın kimseyle kıyaslayarak canınızı sıkmayın çok güzel tahmini iki güne iki katı artsa cuma günü keseyi görürsünüz belki görünmez ise diğer hafta içi gorursunuz. Asla stres yapma betayla kıyaslama sen degerin keseyi görecek kadar yüksek olur da goremezseniz o zaman doktor gerekeni söyler geç döllenme vs varsa
03264231 Mathteacher canım beta değerini kimseyle kıyaslama bence benim iki gebeliğimde de aynı haftada arada çok fark vardı önemli olan düzenli artması 2 günde bir içini ferah tut sen
Mathteacher 03264231 benim de ikinci gebeliğin ilk gebeliğimde 5+3 te 20000lerde çıkmıştı değerim . Dileklerin için teşekkür ederim
NazliCK Mathteacher 5+0 da Dr. A gittim beta hcg 1363 çıktı ultasonda kese gözükmedi erken daha haftaya gel dedi biraz daha zaman gecmesini bekliyorum
melekimserra Mathteacher yok çok şükür 15 haftalık oldum adete göre 16&3 olmadı lazımdı geç döllenme korkma canım
Hayal-123 Mathteacher İnş canım hepimizin saglıklı ilerleyelim İnş bende kalp atısını duymadım İnş bende duyarım