cennetkokulum_ yildizlardanmrvee eşim dün kek istemişti ondan var kalkıp şu an ondan yiyesim var ama makarnayı da canım çekti ağrım olmasa kalkıp yapacam he öyle iştahlı anlattın ki makarna aserdim Allah seni😅😅😅😅
cennetkokulum_ yildizlardanmrvee yok kız anneme yaptırır yerim helal olsin ne demek canım silme postunu neden silceksin 😘afiyet şifa olsun ❤
3Mucizeannesi yildizlardanmrvee bende her sabah bulantı seansından sonra eşimle kuru ekmek çay içiyorum bugün bide portakal yedim yoksa uyuyamam (portakaldan midem fena yaniyorr )ama olsun zaten hastayım iyiki yemişim♥️♥️🤣🤣
3Mucizeannesi yildizlardanmrvee kızz afiyet şifa olsun bebişle sana ama o kadar yesem hastanelik olurum herhalde ben bide soğan 😳😱😱
yildizlardanmrvee 3Mucizeannesi 😂😂😂 normal hayatta da soğansız makarna yiyemem ki ben sogan bi başka canım 😂😚 sogan love ben ❣️🥰😂😂
3Mucizeannesi yildizlardanmrvee valla bende soğanı çok severim bulgur pilavinda fln makarnada ama sabah yiyecek kadar cesaretli değilim galiba afiyet oolsunsize😘
3Mucizeannesi Meryem1111 kız allh razı olsun sabah eşimle portakal yedim mide çayır cayirdi maden suyu hiç aklıma gelmemişti senden sonra icdim mide missss çok sağol😘🤣🤣
3Mucizeannesi pijamaboregi ben gibi başlayınca tabak bitmesi hatta yeniden doldurulması lazım içimiz öle rahat ediyor 🤣🤣🤣 afiyet olsun kuzuya
PrensesFiona yildizlardanmrvee ben bisküvi süt ikilisini yapıyorum bu saatlerde genelde başka bir şeyi midem kaldırmıyo 😅