MerveeD yildizlardanmrvee afiyet olsun keske bende yıyebıksem bogaz yanması ıle uyandım mıllet mıde yanmasıylanuyanır ben bogaz yanamsı
Prens1prenses2 yildizlardanmrvee bende sancıdan uyanıyorum ve bende açıktım valla ama yiyecek halim yok
herhangibirkullanici yildizlardanmrvee Beni de nstye bağlıcaklar diye sabahın köründe kahvaltı yaptım bide canım piko çikolata çekti bu saatte yediğime ben bile inanamıyorum ☹️☹️
ZZeynepP1903 Heralde sunları bu saatte yesem mide yanmasından hastanelik olurum 😂 afıyet olsun valla ne güzel yiyebilene 🙊
yildizlardanmrvee ZZeynepP1903 😂😂😂 canımdan kıymetli mi öyle bir istedi ki canım duramadım yemin ediyorum bütün tencereyi yedim 😂😂😂 özür dilerim annecim ama senin yüzünden 👶🏻🤰🏻😂
yildizlardanmrvee herhangibirkullanici geçmiş olsun bebişko canın ne isterse ye boşver can bogazdan gelir anam 😛😂
ZZeynepP1903 yildizlardanmrvee ahahaha valla bende makarna yaptımmı bi tencereyi gömüyorum hele ayranla mis gibi oluyor. Şifa olsun canımı cektırmeyın daha fazla sıcak yatagımdan kalkıp haslamak zorunda kalacam 😂😂😂
kediannesi60 yildizlardanmrvee bende dünden kısır vardı onu yemeyim diye kendimle cebelleşiyorum ama yicem bu posttan sonra🤣🤣